Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec (13) zabil svého brášku! Hrozí mu doživotí

13letému chlapci hrozí za vraždu bratra doživotí.
13letému chlapci hrozí za vraždu bratra doživotí.  (Autor: facebook.com)
Autor: evak - 
19. září 2012
12:05

Chlapec Cristian Fernandez rozdrtil bratrovi hlavu. Není to ale jediný zločin na jeho kontě. Nyní ho proto soudí jako dospělého. Pokud dostane doživotí, bude nejmladším Američanem, jenž byl takto odsouzen.

Matka ho porodila teprve ve dvanácti letech. Otěhotněla tehdy s pětadvacetiletým mužem, který byl obviněn ze sexuálního zneužívání. Nyní se zjistilo, že zneužíval i Cristiana. Několikaletou zlost přenesl chlapec na pětiletou sestřenici, kterou znásilnil. Ani babička mu nenabízela vřelou náruč, její jedinou starostí bylo sehnat kokain.

V roce 2010 se Cristianova matka znovu provdala a porodila druhého syna. Cristian byl ale neustále pod vlivem velké agrese. Jednou se neudržel a svého brášku brutálně zbil. Hlavu mu rozdrtil o knihovnu. Za svůj čin stojí po boku své matky před soudem.

Zatímco matce hrozí 30 let za mřížemi, Cristian může odejít až s doživotním trestem. Odborníci o něm říkají, že je veřejnosti nebezpečný, chlapec má ale také své podporovatele, kteří tvrdí, že by se měl léčit a poté dostat druhou šanci.

e.44 ( 20. září 2012 13:41 )

Tak zrovna jemu bych tu šanci dala. Na rozdíl od většiny brutálních vrahů, co oproti doživotí dostávaj směšné tresty, on žil mezi lidma a v prostředí, kde je násilí a zvrhlost všeho druhu normální, choval se jenom podle vzoru těch kolem sebe. Neměl žádný vzor správného normálního chování, tudíž se nomoh chovat správně a normálně, ani nevěděl jak v normálním prostředí správné chování vypadá. A vzhledem k jeho nízkému věku, by jeho "léčba", tedy převychování ke správnému chování a uznávání správných hodnot, měla velkou šanci na úspěch.

587587 ( 19. září 2012 13:45 )

Odborníci o něm říkají, že je veřejnosti nebezpečný, chlapec má ale také své podporovatele, kteří tvrdí, že by se měl léčit a poté dostat druhou šanci. ------------- Druhou šanci někoho zabít? Po znásilnění a vraždě nemá na žádnou další šanci nárok! Věk nevěk!

Rajče ( 19. září 2012 13:04 )

To je panečku rodinka jak fík, jen je postavit ke zdi.

Zobrazit celou diskusi