Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slovenský zabiják uniká s herečkou po boku: Získali trvalý pobyt v karibském ráji!

Nejhledanější slovenský zabiják Karol Mello byl sice dopaden, jenže v exotickém Belize se mu podařilo vyhrát soud a získat trvalý pobyt! Doprovází ho přitom jeho milá, herečka Zuzana Marošová
Nejhledanější slovenský zabiják Karol Mello byl sice dopaden, jenže v exotickém Belize se mu podařilo vyhrát soud a získat trvalý pobyt! Doprovází ho přitom jeho milá, herečka Zuzana Marošová  (Autor: Čas.sk, Profimedia.cz)
Autor: simao, Čas.sk - 
19. září 2012
07:45

Nejhledanější slovenský zabiják Karol Mello (42) dál uniká spravedlnosti - a rovnou na bílé pláže v karibském Belize. Společnost mu přitom dělá jeho milá, mimochodem oblíbená slovenská seriálová herečka.

Průzračné moře, krásné pláže s bílým pískem, teplé podnebí, luxusní ubytovací resort... Karol Mello nevypadá, že by ve svém novém domově strádal. Zvlášť, když mu společnost dělá jeho milá, populární seriálová herečka Zuzana Marošová, se kterou má syna.

Slovenský ministr vnitra Robert Kaliňák se sice stále nevzdává naděje na dopadení Mella, ta se ale scvrkla do miniaturních rozměrů... Slovenský zabiják totiž získal v karibském státě trvalé občanství!

Mafián na útěku: Jeho muži popravili kluka (†10)

Na Slovensku je tenhle obávaný zabiják a hlava zločinecké organizace z Nitry obviněný z vydírání a dalších mafiánských praktik, ale i mnohonásobné vraždy. Jenže slovenská justice zdaleka nemá tak dlouhé prsty, aby Mella poslala před soud do vlasti.

Mello se měl dopustit několika nájemných vražd, své muže prý poslal i na slovenského policistu Juraje G. V ten moment však došlo k tragédii. Ozbrojenci popravili nedaleko Bratislavy policistovu družku Henrietu a desetiletého syna...

Mello se pak léta skrýval na útěku - v Polsku, Česku a Španělsku. Nakonec ho dopadli letos v Belize.

Můj soused zabiják: V Belize se jich skrývá více

Jenže po karibské soudní frašce ho pustili za 200 tisíc korun na kauci na svobodu! Mella také zbavili všech tamních obvinění. A sice z falšování cestovních dokladů a údajů. "Byl to legální debakl Belize," popsal situaci u soudu v zemi, které hrozí státní bankrot, Novému času jeden z místních novinářů.

Že není obviněné zločince snadné jen tak z Belize dostat, však dokazují i další případy. Svůj úkryt zde našel třeba Čech Boris Vostrý, odsouzený v nepřítomnosti na 10 let za podvody s Harvardskými fondy.

A také Kubánec Reinaldo Silvestre, přezdívaný Novodobý Frankenstein, který praktikoval v USA nezákonnou praxi plastického chirurga a zanechal po sobě řadu znetvořených žen. Dále pak třeba drogový boss Mak Seawell, či zabijácký podnikatel Rhett Fuller, o jejichž vydání žádají USA již pěknou řádku let.

kukuku ( 19. září 2012 15:09 )

Dnes probleskla zpráva, že Belize je na pokraji státního bankrotu. Tak si to rychle vyřiď a pakuj, fešáku.

kov3 ( 19. září 2012 13:41 )

Bol to postrach v okrese Prievidza. Jeho brata - mafiana si uz kosata nasla, mal autohavariu so stastnym koncom - exitus. Inak jedna perlicka - tomuto vrahovi chodi na ucet kazdy mesiac 65.000 €....Odkial asi?

MiKhaEll ( 19. září 2012 13:35 )

taková pěkná ***, asi má love ten vrah jak píšeš.. to tě nenapadlo ty hloupounká kravičko co?

elis3 ( 19. září 2012 13:08 )

Však u nás to není jiné Jsme na tom stejně

janina7777 ( 19. září 2012 11:46 )

taková pěkná a snížila se k tomu žít s vrahem fuj

Zobrazit celou diskusi