Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (†39) se znovu pokusila skočit z okna, napodruhé se jí sebevražda povedla

Žena spáchala sebevraždu skokem z okna, zůstali po ní dva malí synové
Žena spáchala sebevraždu skokem z okna, zůstali po ní dva malí synové  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: Ladislav Leimer - 
16. září 2012
11:21

Sušické sídliště bylo včera svědkem mimořádně děsivé události. Již podruhé se tam žena (†39) pokusila o sebevraždu skokem z okna. Tentokrát svůj zoufalý čin provedla, na místě bohužel zemřela.

Svědkem ženina skoku bylo několik obyvatel sídliště. Na místo ihned přijeli záchranáři, ale těžce zraněné už nedokázali pomoci. „Devětatřicetiletá žena skočila z okna v mezipatře pátého a šestého podlaží. S největší pravděpodobností jde o sebevraždu,“ uvedla krajská policejní mluvčí Ivana Telekešová pro Deník.cz.

Zůstali po ní dva malí synové

Těžce zraněnou ženu se pokoušeli oživit jejenom zdravotníci, hasiči, ale i policisté. Bohužel se jim to nepodařilo. Resuscitace nezabrala. „Je to hrozné. Ona už se o sebevraždu pokusila koncem loňského roku, kdy také chtěla skočit. Tehdy se ji ale podařilo zachránit. My jsme si s ní pak kolikrát na písku povídali a vypadala v pohodě. A teď najednou skočila. Vůbec se z toho nemohu vzpamatovat, vždyť po ní zůstali dva malí kluci,“ řekla obyvatelka domu, v němž mrtvá žila.

jity ( 16. září 2012 18:41 )

Lidé brblají, ale až půjdou volit, tak ty gaunery zase zvolí. Oni už se postarají jak národ ovcí zblbnout a zahnat je tam kam potřebují.

iba3 ( 16. září 2012 16:43 )

Neuvědomovala si chudák, že vláda s Nečasem včele "to myslí s občany DOBŘE", už ten " blahobyt" prostě nevydržela !

iba3 ( 16. září 2012 16:40 )

Jednak si je volí právě Ti gauneři, kteří se z nich mají dobře a jednak jsem přesvědčen, že média zkreslují informaci záměrně ve prospěch vládních darebá-ků, protože média jsou vlastně státní !! Bohužel je i tlu-pa bl-bců, kteří je tam vhodí taky s imbecilní poznámkou, že tam nebudou aspoň komunisté.( Nikdy se nekrad-lo a nerozk-radlo tolik, co za posledních 23.let) !

iba3 ( 16. září 2012 16:36 )

Výsledek pravdy a lásky v této zemi po třiadvaceti letech!! A to ne jediný, ale mnohočetný !

lunatic ( 16. září 2012 15:11 )

Proč se navzdory již mnoha skokům z oken okna nadále vyrábí,prodávají a montují - ví o tom vláda? Proč se nestaví pouze přízemní paneláky?! Chceš si skočit - prosím! Vždy jde přeci o člověka = o občana

Zobrazit celou diskusi