Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie v Jablonci nad Nisou: Otec ubodal dceru (†12), mstil se manželce

Autor: INT, mok - 
15. září 2012
09:35

Brutální vražda teprve dvanáctileté holčičky otřásla celým Jabloncem nad Nisou. Dívku totiž v sobotu ráno ubodal její čtyřiašedesátiletý otec. Sám pak zavolal na policie a k činu se přiznal. Vraždou se chtěl pomstít své ženě.

Čin, který se nedá pochopit, odpustit, ani zapomenout. Malá Johanka svému otci bezmezně věřila. Věřila, že ji miluje a navždy nad ní bude držet ochrannou ruku. Její otec ji však chladnokravně využil k pomstě své ženě.

Mezi pátou a šestou hodinou čtyřiašedesátiletý Milan svou dceru ubodal. Sám pak zavolal policii a k činu se přiznal. "Podezřelý muž se nyní nachází v policejní cele," řekla policejní mluvčí Ludmila Knopová. Přivolaní záchranáři se snažili dívku oživit, ale resuscitace nepomohla. Na místě byla mrtvá.

"Mohu potvrdit, že v ranních hodinách zadrželi policisté čtyřiašedesátiletého muže v Jablonci, je důvodně podezřelý z násilného trestného činu spáchaného na nezletilé dívce. Ta dnes zemřela po násilném útoku nožem," řekla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Manželka měla milence

Podle prvních zpráv se mohlo jednat o pomstu manželce. Mezi manželi byl totiž velký věkový rozdíl a jejich vztah už nebyl harmonický. Žena měla údajně  milence a odjela za prací do Saudské Arábie. Za nevěru a hádky mezi rodiči bohužel zaplatila právě dvanáctiletá dívenka. Muži momentálně hrozí patnáct až dvacet let vězení.

christinemark ( 17. září 2012 21:42 )

Založila jsem si tu účet, jen abych přidala něco k diskuzi. Johanka byla úžasná holka, krásný úsměv, velké srdce, pro každýho by se nejradši rozkrájela. Talent měla! A veliký! Takovýho člověka jenom tak chodit po ulici nenajdete. Ona byla vyjímečná holka! :'( Měla jsem jí strašně moc ráda, ikdyž jsme se vůbec nevídali. Její otec by měl za toto jít do pekla! Magor jeden! :'( Nikdy nezapomenu na její široký úsměv a zářící oči. Bože! Svět je nespravedlivý! Úžasní lidi odcházejí, *** zůstávají... RIP Johanko! Máme tě všichni moc rádi! :'(

ouha ( 16. září 2012 02:29 )

Dcera v pubertě a matka ji kvůli vydělávání peněz opustí? V době, kdy dcera dospívá a potřebuje mámu asi víc než kdy jindy? A nechá dceru napospas starému otci, kterému pubertální holka může snadno přerůst přes hlavu? Nebo - nedej bůh - který si z dcery udělá náhradní milenku za manželku? Taková matka a takový otec stojí za h-o, ať už na veřejnosti působí jakkoli spořádaně. Navrch huj - uvnitř fuj.

rnns ( 16. září 2012 00:45 )

tak to je dobrý ***, že zabije vlastnú dcéru....toho by mali zavesiť za gule do prievanu!!!!

brigitka1 ( 15. září 2012 23:44 )

samozřejme myslim,aby jste nesoudili maminku....ta chtela pro holku to nejlepší a tvrde na vse vydelavala...

brigitka1 ( 15. září 2012 23:41 )

no mel ji v 52 letech....nase celebrity si pořizuji deti i dele.....

Zobrazit celou diskusi