Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Děsivá tragédie na Ždársku: Tato žena udusila svého syna (†3,5)! A zamordovala i psa

Autor: simao, Jiří Čada - 
14. září 2012
15:52

Policie prošetřuje velmi smutný případ - okolnosti úmrtí teprve tříletého chlapečka na Žďársku. Blesku se podařilo zjistit, že jde o velkou a děsivou tragédii... Opilá matka Monika N. (38) zabila svého syna Ondřeje (†3,5)! Poté zamordovala i svého psa.

Smrt teprve tříletého chlapečka v Herálci na Žďársku zděsila okolí. Případem se policie zabývá od čtvrtečního večera, jak potvrdila krajská policejní mluvčí Dana Čírtková. "Vzhledem k tomu, že prověřování je na samém počátku, další informace sdělovat nemohu," řekla mluvčí. Blesku se však podařilo zjistit okolnosti tohoto hrůzného případu...

Matka zamordovala psa i syna!

Do rodinného domku v Herálci se přistěhovali teprve před několika měsíci a svým novým sousedům se jevili jako solidní, pracovitá rodina.

Otec však jezdil za prací do Liberce, a tak zůstávala pětatřicetiletá matka Monika často sama doma. Byla prý velmi společenská, jen bohužel holdovala alkoholu.

 

Video  Monika N. (38) uškrtila svého syna (†3.5)  - Video - Jiří Čada
Video se připravuje ...

Čtvrtečního večera pak došlo k tragédii. Nejspíš ve značně podnapilém stavu zadusila svého tříletého syna Ondráška! Současně se svým synem pak zamordovala i psa. Stačilo přitom málo a malý Ondra mohl žít. Už příští pondělí se totiž do domu jeho rodičů chystala na návštěvu sociálka.

Často byla opilá

„Syn jim před pár měsíci prodal svůj dům. My je jinak neznáme, nevím ani odkud sem přišli. Dělali dojem velmi slušné rodiny,“ vyprávěla Blesku sousedka Božena Urbánková. Ta, ale i další lidé z okolí byli minulý týden svědky, když si matka malého Ondry domů opilá přivedla přítele. „Nemohli se dostat do domu a tak jim přijeli na pomoc hasiči. Ti jim dveře nakonec otevřeli,“ uvedla žena.

V krvi měla 2,77 promile

Na místo pak přivolala podle všeho záchranáře sama matka! Podle nepotvrzených informací byla převezena do psychiatrické léčebny.

Šéf vyšetřovatelů Pavel Kubiš Blesku nakonec potvrdil: "Dítě je v současnosti na soudním lékařství, kde patologové zjišťují příčinu úmrtí." A k rodinnému domku v Herálci dorazil veterinář, který ohledává mrtvolu psa-křížence...

„Ženu nám na záchytnou protialkoholní stanici ve čtvrtek po dvacáté hodině přivezla policejní eskorta. Dechovou zkouškou jí bylo naměřeno 2,77 promile alkoholu,“ informoval Blesk mluvčí jihlavské záchytky Martin Málek.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vlamore ( 16. září 2012 16:09 )

valentinar.....ta adresa není dobře.Nejde to!!

lamis ( 15. září 2012 01:57 )

peji ti hodne,zdravi ,vim o cem pises,mam to doma ,muj manzel,lekari ,ted resi ,dialyza ,a nebo , transplantace,jsu s toho ,uplne na dne , preji mnoho stesti ,tobe i rodine

floridskeslunicko ( 15. září 2012 00:35 )

no comment

alzbeta59 ( 14. září 2012 22:36 )

Zabit dite je otresne, ale zabit k tom i psa. Ona same ztratila pravo zit. Meli by ji podsoupnout kus dobreho provazu se smyckou, aby usetrila penize za soudy.

tajna1509 ( 14. září 2012 22:35 )

takova si zaslouzi smrt skoda ze u nas neni trest smrti

Zobrazit celou diskusi