Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt Katky (†21): Těšila se na dítě, přítel ne! Zabil ji a pak vyskočil z okna?

Jednou z vyšetřovacích verzí je, že Katku P. (†21) zavraždil její přítel David D. (30)
Jednou z vyšetřovacích verzí je, že Katku P. (†21) zavraždil její přítel David D. (30)  (Autor: Facebook.com)
Autor: Jitka Pecharová - 
13. září 2012
16:06

Zřejmě partnerské neshody byly v pozadí tragédie v Jablonném nad Orlicí. V bytě našli policisté mrtvou těhotnou Kateřinu P. (21) a před domem ležel její těžce zraněný přítel David D. (30) po pádu z okna.

Na neštěstí upozornili policii kolemjdoucí lidé po šesté ráno. Na dlážděné cestě v průjezdu u domu, v jehož horních patrech jsou byty a v přízemí obchody, našli těžce zraněného muže. Ležel tam po pádu z okna bytu ve výšce asi osmi metrů, který měla pronajatý jeho přítelkyně Katka. Tu v něm našli kriminalisté mrtvou v tratolišti krve. Byla prý pořezaná.

Jak k nešťastné události došlo, není zatím jasné. Pravděpodobně ale mezi partnery došlo k hádce, při níž muž zabil partnerku, a poté se zřejmě pokusil o sebevraždu nebo nešťastně vypadl z okna. Bojuje o život v hradecké nemocnici. „Utrpěl mnohočetné zlomeniny a jeho stav je kritický,“ sdělil náměstek ředitele špitálu Zdeněk Tušl.

Kateřina bydlela v Jablonném jen asi dva měsíce. Před tím rovněž nedlouho bydlela v nedalekých Sobkovicích, ze kterých se prý přestěhovala, aby to měla blíž do práce. V továrně na automobilové součástky, kde byla zaměstnaná jako dělnice, svěřila kolegyním, že je ve druhém měsíci těhotenství, ale přítel, který se živí jako řidič kamiónu, o dítě nestojí. Prý chtěl, aby šla na potrat. „Ona se přesto rozhodla, že si ho nechá, těšila se na něj,“ řekla jedna z kolegyň zavražděné Katky. „Taky si stěžovala, že ji mlátil. Holky jí proto v práci říkaly, ať od něj odejde,“ dodala žena.

Co přesně se stalo, ví nyní jen její přítel. Otázkou ale je zda vůbec přežije a bude schopen vypovídat.

 

 

drakoska11 ( 14. září 2012 04:34 )

drakoska11 ( 14. září 2012 04:32 )

Jako by se "za louží" neděly.. Kup si u vás noviny a nebo jukni na net. Je to vždycky smutné, ale děje se to všude

jimmy7055 ( 14. září 2012 02:35 )

hotové hovädo ! mal skočiť z okna hneď ako sa dozvedel,že je tehotná - robia sa s kamionistami vôbec nejaké psychotesty alebo sú tam všetci takí magori ?

floridskeslunicko ( 14. září 2012 01:07 )

 Neuveritelne veci se deji v Cesku.

zelena.karkulka ( 14. září 2012 00:55 )

to je jasný,když nechtěl dítě,měl si vzít gumu

Zobrazit celou diskusi