Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tady zavraždili Monyovou: Dům hrůzy na prodej za 8 milionů

Autor: INT, simao - 
13. září 2012
20:38

Chcete bydlet v domě, kde Boris Ingr zavraždil svou manželku, spisovatelku Simonu Monyovou (†44)? Připravte si něco přes 8 milionů. A získáte nemovitost s poněkud temnou minulostí.

Přesně řečeno 8 190 000 Kč. Takový je aktuální požadavek realitní kanceláře pro případné zájemce na koupi domu s temnou minulostí.

Řadový domek v Brně-Obřanech, kolaudovaný v roce 2006, je nabízený jako exkluzivní bydlení a realitka má v tomto skutečně pravdu. Zavražděná spisovatelka si ho však příliš neužila. 3. srpna 2011 ji po hádce ubodal manžel.

V Monyové 6+1 našli spisovatelku v kaluži krve v obývacím pokoji u pohovky. Otázkou je, zda tento smutný příběh případné zájemce spíše neodradí. "Nemovitost umí překvapit," píše se na stránkách realitky. A to nejen poměrně rozlehlými vnitřními prostory, venkovním bazénem, či luxusním vybavením...

Vrah Ingr: Dům takovou hodnotu má

Michal Ingr (24) starší syn Monyové se již před časem nechal v Blesku slyšet: "Dům je pro nás moc velký. Navíc nám bohužel připomíná vraha." Původně měl být patrový barák k mání za cenu kolem šesti milionů, a to i ke smutným okolnostem. Nakonec však jeho cena povyskočila.

"Má hodnotu dobrých osm milionů korun, a k tomu nepočítám bazén a další. Byla by škoda, aby kluci o dost peněz přišli. Vždyť ten dům je zhruba pět let starý," vzkázal přes Aha! vrah Brosi Ingr (46) z věznice ve Valdicích, kde si odpykává patnáctiletý trest.

aanitaa ( 14. září 2012 12:58 )

To urcite nikdo nekoupi .Nedokazu si predstavit, ze bych vedome bydlela v dome , kde nekdo nekoho zabil .Ani zadarmo bych to nechtela!!!!!!

Zobrazit celou diskusi