Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bartákova asistentka: Pacientům říkal pičáci a chtěl robertka do análu!

Autor: simao, rvs - 
12. září 2012
13:22

Rozděloval prý pacienty na pičáky a VIP. A k první skupině byl občas velmi hrubý. U soudu dnes promluvila další z Bartákových asistentek, Šárka G., kterou v roce 2008 zvrhlý doktor údajně nutil k různým sexuálním praktikám.

V první polovině roku 2008 spala prý Šárka G. s doktorem Bartákem ještě dobrovolně. Jenže po čase jí však obžalovaný sexuální deviant začal hrozit výpovědí a choval se k ní pořádně drsně. Podobně, jako k dalším ženám. A dokonce i některým svým pacientům!

Středeční soudní stání s Jaroslavem Bartákem opět poodkrylo detaily ze života zvrhlého doktora Čuněte. A jsou opět plné násilí a sexu.

Bartákovi pacienti: Pičáci a VIP

Šárka G. se zpočátku své výpovědi rozpovídala o poměrech v Bartákově ordinaci. Detaily z Bartákova života ostatně již dříve naznačovaly, že ani tady to nemohlo být zcela v pořádku.

"Běžné pacienty označoval slovem pičák a věnoval se spíš pacientům, které označoval VIP," sdělila někdejší Bartákova asistentka s tím, že k první skupině pacientů byl Barták někdy hrubý. Zvlášť, když byla žena obézní nebo měla ošklivé spodní prádlo.

Vášeň pro robertky

Šárka je další z asistentek, která Bartáka vinní ze sexuálního obtěžování. A dokonce i znásilnění.

"Chtěl zavádět robertka do análu," vyprávěla Šárka u soudu. Barták ji prý říkal o předchozí asistentce, se kterou tohle byla běžná praktika. Vášeň v erotických pomůckách však zkomplikovala Bartákovi jednu z cest do zahraničí.

"Při cestě do Spojených arabských emirátů neprošel celní kontrolou, v kufru měl totiž erotické pomůcky, mj. vibrátory," řekla soudci Šárka. Bartákovi dělal doprovod, do země je pustili až poté, co celníci Bartákovu výbavičku zabavili.

Už jsem nemohl, tak mě znásilnila, bránil se Barták

Právě na hotelovém pokoji v Emirátech pak došlo k jejímu údajnému znásilnění. "Říkal mi, že už to bude naposledy, ať mu podržím...," svěřila se Šárka s hrůzným zážitkem.

Když však Barták reagoval v soudní síni na její výpověď, tvrdil, že vše bylo úplně jinak! "Jednou jsem už nemohl, ale musel jsem. Dalo by se říct, že jsi znásilnila ty mě," osočil svou bývalou asistentku.

Video  Doktor Barták se před novináři rozmluvil  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

topyr ( 16. září 2012 18:26 )

Vážený Gevi, mě ale něco říká, že něco není zcela v pořádku ani s Vámi, když - jak píšete - se Vám "anál protiví kompletně". Hádám, že v pubertě jste se styděl jak prase za to, že chodíte na velkou potřebu. A tak dlouho jste hledal partnerku bez díry do ***e, až jste ji našel, nebo ne? Tak mi to alespoň připadá. Já osobně si myslím, že nic, co je lidské, by se nám nemělo protivit a hnusit. A ta zadní dírka je na pohled tak hezká a svůdná, že by byla škoda si to nevyzkoušet. Neměl jsem v životě zas až tolik partnerek, ale opravdu jsem nezažil ženskou, které by se to nakonec nezalíbilo i análně - když jí to chlap umí udělat hezky, ohleduplně a s citem. Anální humor ovšem nesnáším stejně jako Vy.

smeagol ( 14. září 2012 21:38 )

Tenhle typek by mohl bez maskovani hrat ve filmu Jmeno ruze, kde se to(krome dvou hlavnich hrdinu)hemzilo osklivaky az neskutecnymi

joel ( 13. září 2012 12:46 )

Myslim, ze koliku v analu si jeste uzije az az. I kdyz i basmani maji svou uroven. Nevim, jestli nekdo vleze na takovou zrudu...

stanislavhahn ( 13. září 2012 12:23 )

Já bych mu dal takového robertka že by mu vylezl z té jeho hnusné tlamy.

ivuska1 ( 13. září 2012 11:55 )

absolutni souhlas, ano lidi na vysokych postech byli jeho kamaradi a museli vedet co je zac a presto ho chranili ! Je to k neuvereni jak tento DOKTOR hnusak mohl tak moc ublizovat lidem tolik let !!!!!

Zobrazit celou diskusi