Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tragédie na párty v luxusní čtvrti: Chlapce (†17) bodl útočník do srdce!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mok - 
12. září 2012
07:04

Pohádali se na party, a tak jeden z jejích návštěníků neváhal vzít do ruky nůž a sedmnáctiletého chlapce bodnul přímo do srdce! Ani záchranáři mu už nedokázali pomoct. 

Obrovský smutek a pláč padl na rodinu Shearerových. Jejich syn Jay Whiston (†17) se totiž připletl k hádce na párty, která dopadla opravdu tragicky. Matka Caroline Shearer teď doma truchlí a touží po svém synovi.

"My jsme ho chránili, ale zřejmě ne dost," vyčítá si paní Caroline Shearer, když vzpomíná na svého milovaného syna, o kterého přišla při potyčce. Ta začala na jedné domácí párty v luxusní čtvrti v Essexu, těsně před osmou hodinou večer.

"Nejprve se hádali dva chlapci na terase, pak se ale přidali i další. Pak už jsem jen viděl sanitku a Jay jen ležel," prozradil jeden z hostů.

Jay se totiž připletl k hádce, protože se snažil zastat svého kamaráda, kterému ukradli telefon. Celá potyčka ale skončila opravdu tragicky.

Jeden z aktéru vytáhl zbraň a sedmnáctiletého chlapce pobodal. "Jaye bodl útočník do srdce, protože nemohl přehlédnout, jak velké a dobré je," řekla Caroline.

Záchranná služba se snažila mladíka zachránit. Bodná rána ale byla bohužel tak zákeřná, že mladík v nemocnici zemřel. Rodině tragédii oznámili až policisté. "Jay nikdy neměl problémy s policií. Nesnášel násilí a lidi, kteří se nechovali fér," dodala matka.

Jay byl velmi dobrým studentem, který měl spoustu plánů. Měl velké, dobré srdce a každému by se rozdal. I proto bude Jay každému, kdo ho znal, velmi chybět. "Byl to jeden z kluků, který se vždy usmíval," řekl přítel Jaye. Policisté zatím stále pátrají. Ve vězení jsou prozatím dva mladíci z Colchesteru.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gevi ( 12. září 2012 15:13 )

Nejen narozeniny, i křest knihy bývá smrtelný.

pegwyne ( 12. září 2012 14:58 )

jooo tak párty akce.. narozeniny.. nikdy tam nechybí třeba nůž na krájení dortu, který se stane osudným ;)

decathlonuv.fotr ( 12. září 2012 07:14 )

ty jejich vrazedne party .aspon by meli kontrolovat jestli maji zbrane ..noze atd..

Zobrazit celou diskusi