Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pančovaný alkohol zabíjí v Česku! Policie: Tohle nepijte!

Autor: Ladislav Leimer, ČTK - 
10. září 2012
14:51

Pančovaný alkohol ohrožuje zdraví milovníků lihovin už po celé České republice! Další muž (65) oslepl a nyní bojuje o život. Tři lidé ze severní Moravy již po jeho vypití zemřeli. Policie varuje: Nepijte vodku a tuzemák od Likérky Drak.

V příbramské nemocnici leží ve vážném stavu muž, který se otrávil metylalkoholem. Muž nejprve oslepl a nyní je udržován v umělém spánku na jednotce intenzivní péče. Údajně vypil asi sedm panáků vodky zakoupené v Příbrami.

Pozor na tuzemák a vodku

Policie zkontrolovala kamennou prodejnu, kde údajně nekvalitní alkohol koupil. V obchodě zabavila alkohol v šestilitrových plastových barelech, na nichž byly uvedené nápisy "originál vodka jemná" nebo "tuzemák" a na etiketě je jako výrobce napsána Likérka Drak, uvedla policejní mluvčí Monika Schindlová.

 

Odkud alkohol pochází?

Policisté zároveň zjišťují, odkud alkohol pochází a jestli nejde o stejný zdroj otravy jako v případech na Moravě. „Kontrolujeme i další prodejny v Příbrami, kde by se ještě mohl alkohol najít,“ uvedla Schindlová s tím, že se v podezřelém obchodě alkohol stáčel do lahví, ale barely se mohou prodávat i samostatně. Případ prošetřují jako trestný čin ohrožování zdraví závadnými potravinami a jinými předměty z nedbalosti. Na Moravě je podle posledních informací v nemocnicích sedm otrávených lidí. Jejich stav je většinou velmi vážný.

Video  Tady se lidé otrávili alkoholem  - David Malík
Video se připravuje ...

zelena.karkulka ( 10. září 2012 23:13 )

pepzed ( 10. září 2012 20:40 )

Dejte to do vlády ať si dají,stejně za tuhle situaci můžou oni.Lidem mezbývá než chlastat a chlastat.Já se vůbec nedivím,že se vše pančuje.Když už lidi nevědí kudy a kam.A zbytek prevítů ve vládě se jenom směje.

abvydavatelstvi ( 10. září 2012 20:14 )

Já se vůbec nedivím že jsou tak rozšířené pohlavní nemoci ..... když k sexu potřebují chlast .... potom ani neví na koho vleze .... a určitě bez ochrany jako Kokta...

abvydavatelstvi ( 10. září 2012 20:10 )

Tak aby jsi se nedivil .... sex je velmi zdravý a já jsem už nebyla osum let u doktora ....

abvydavatelstvi ( 10. září 2012 20:07 )

Já taky nežiji v ČR ale velmi mi na ni záleží .... pořád je to můj domov .... lidé kdyby nebyli tak najivni a v porevolučním zblbnuti se nenachali okrast a podvest mohlo byt všechno jinak ... na Zlínsku ve Slušovicich byl velice šikovný v podnikání pan Čuba .... po revoluci ho a celé Slušovice hodně rychle zrušili ... nehodili se jim do krámu chytří lidé .... samozvani politici potřebovali mít kolem sebe pitomce aby se jim úspěšně dařilo rozkrast a zničit celý stát ... aby mohli profitovat z dovozu levných zamořených smejdu.... teď konečně se začíná v ČR něco dít a snad budou postupně všichni političtí zloději potrestáni .... jaký maji lidé mít příklad když jim dvacet let vládnou jenom nenazranci a dementi....

Zobrazit celou diskusi