Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lukáš D. (20): Přiznávám se, dívky (14 až 21) jsem znásilnil!

Autor: Jitka Pecharová, shp - 
10. září 2012
13:40

Devět sexuálních útoků na dívky ve věku 14 až 21 let! Tomuto nařčení čelí u soudu Lukáš D. (20) z Broumovska. Adoptovaný syn dětského lékaře se k takřka všem přiznal. Vyjádřil lítost a omluvil se.

Na policii Lukáš D. přiznal, že všechny dívky před útokem znal. Byly to kamarádky. S jednou se například seznámil v tanečních. Své zvrhlé chování vysvětloval tím, že jednal v afektu nebo pod vlivem alkoholu. Touha po sexu byla tak silná, že ji nedokázal ovládnout. Proti odporu dívek je osahával, dával jim ruku pod kalhotky, nutil, aby mu třeli pohlavní úd. S jednou měl soulož a další dívka ho musela uspokojit orálně.

Plně se doznal

 „Až na jeden případ se plně doznávám. Všech mi je líto. Jsem nemocný, a potřebuju se léčit, “ řekl u soudu mladík, který před zatčením pracoval jako dělník v gumárenské výrobě. Dál však u soudu nechtěl vypovídat. „Něco mi přecvakne v hlavě, a já musím pokračovat až do vyvrcholení,“ tvrdil Lukáš D., kterému v případě odsouzení hrozí až 12 let.

 

Obtěžoval je na lesní cestě

Mladík děvčata obtěžoval například na lesní cestě, na autobusové zastávce či na chodbě v paneláku poté, co dívce nabídl doprovod domů. V některých případech ale odmítl brutalitu, jakou dívky popisovaly.

Měl pocit, že dívka sex chce

U jedné měl prý dokonce pocit, že ona sama touží styku s ním. „Mrkala na mě, usmála se. Myslel jsem, že chtěla sex,“ vypověděl mladík, který se cítil i trochu ukřivděný. „Udělaly ze mě největšího prasáka, což nejsem,“ zlobil se u výslechu Lukáš D., který se však netajil tím, že ho vzrušují chlapci i dívky.

zelena.karkulka ( 10. září 2012 23:10 )

prej mrkala na mě To je matlák

gevi ( 10. září 2012 21:02 )

Co teda s takovým ...nechce se mi psát člověkem..., tedy individuem, který neumí ovládat svůj chtíč. To je postižení na celý život. Tak co s ním? Vykastrovat se nesmí, zavřít na pár let nepomůže.

smrtkamrdka ( 10. září 2012 18:07 )

Tak to si budeš opravdu užívat....ale přeju ti to zlatíčko

gordon ( 10. září 2012 18:02 )

a pak si adoptujte dítě - takový pohledný kluk to je a adoptivní rodiče aby chodili kanalama - už to že nestudoval něco znamená - nikdy nevíte,jaké iq dítě podědilo

saharka ( 10. září 2012 17:01 )

no jo další debilní sexual

Zobrazit celou diskusi