Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ubodaná dívka (†18) na Šumavě: Zabila ji matka kvůli těžké nemoci?

Toto je stan mladé Pražačky, které byla brutálně ubodána na Vimpersku
Toto je stan mladé Pražačky, které byla brutálně ubodána na Vimpersku  (Autor: Policie ČR)
Autor: Ladislav Leimer - 
10. září 2012
11:09

Smrt teprve osmnáctileté dívky na Šumavě je stále zahalena tajemstvím. Podle jedné z vyšetřovacích verzí ji po hádce měla ubodat vlastní matka (54). Podle další šlo o asistovanou sebevraždu, dívka mohla být těžce nemocná.

Tělo mladé ubodané dívky našli policisté ve čtvrtek na Šumavě u osady Borová Lada. Neslo známkyřezných ran. To také nasvědčuje tomu, že se vražda mohla stát po hádce. Místní z Borové Lady se však domnívají, že mohla rodina patřit k neznámé náboženské sektě.

Máma je nějaká zvláštní

„Co tu aspoň policajti říkali, ta dívka byla těžce nevyléčitelně nemocná, navíc nějak psychicky narušená. Prý chtěla sama skoncovat se životem, nechtěla dál žít, a protože se jí to nepovedlo a takzvaně by se trápila, zoufalá matka prý čin dokonala,“ řekla jedna z místních obyvatelek Aha! „Prý i ta máma je nějaká zvláštní. Někdo tu říkal, že i patřily snad k nějaké sektě, ale jestli je to pravda, netuším. Nikdo je tu neznal, byly prý z Prahy,“ dodala.

zelena.karkulka ( 10. září 2012 23:09 )

nikdo je neznal,nikdo nic netuší,ale je ,,článeček,,

naidka ( 10. září 2012 18:35 )

Ty sekty, to je sakra něco. Obyčejný člověk jim nerozumí, ani jejich rituálům, jestli byla dívka nevyléčitelně nemocná, proč jí matka "nepomohla" třeba prášky, je to celé zvláštní.

tarka ( 10. září 2012 14:12 )

To je síla, takže nikdo je tam neznal, ale někdo říkal...: "....řekla jedna z místních obyvatelek Aha! „Prý i ta máma je nějaká zvláštní. Někdo tu říkal, že i patřily snad k nějaké sektě, ale jestli je to pravda, netuším. Nikdo je tu neznal, byly prý z Prahy,“ dodala.

marieelle ( 10. září 2012 13:41 )

jak řekl nedávno psychiatr v TV. Máme třista nemocných v léčebně a třitisíce jich chodí venku. Myslím, že švihlých je hodně.

zuana ( 10. září 2012 12:51 )

Blesk,Blesk...týmto článkom si len potvrdil, že tvojím zdrojom je Jedna baba povedala!

Zobrazit celou diskusi