Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vzkaz ze záhrobí: Obrázek mrtvého manžela se objevil na zdi

Autor: INT, lm - 
9. září 2012
17:16

Andrea z Velké Británii žije ve starém domě. Nikoho by asi ani nepřekvapilo, kdyby se jednoho dne na zdi objevila vlhká skvrna. Jenže, co kdyby ta skvrna měla podobu dávno zesnulého manžela?

Andrea Samuels přišla o manžela před čtyřmi lety. V domě žije už přes deset let, ale i tak ji překvapilo, když se jednoho dne objevila na steně skvrna od vlhkosti, která vypadala jako obraz dávno zesnulého manžela. "Koukala jsem na to tři hodiny," přiznala nevěřícně. Jenže o několik dní později spatřila v koupelně další obraz, tentokrát připomínající jejího zesnulého psa.

Poté, co se na zdi objevil i její dávno mrtvý domácí mazlíček začaly v bytě problémy jako praskání nábytku, či padající obrazy. Dokonce Andree uletěla jedna z andulek. "Měla jsem takový krásný dům a všechno se to pokazilo," vysvětlila Andrea.

Místo, aby zavolala odborníka na vlhkost zdí, rozhodla se Andrea rovnou dojít pro vymítače. Kněz byt skutečně navštívil a provedl vymítací rituál. "Byl tam obraz, který zdálky vypadala jako postava muže," potvrdil katolický duchovní.

sores ( 10. září 2012 09:42 )

 Nikdo na světě nemůže s jistotou potvrdit nebo vyvrátit jestli je nebo není něco mezi nebem a zemí!Jako jsou dohady o vzniku dvounohého živočicha, nebo co bylo dřív slepice nebo vejce???

zelena.karkulka ( 9. září 2012 22:41 )

Al Bunda vypotil na triku Elvise Ta baba je podle xichtu na cracku

brutal ( 9. září 2012 21:19 )

To si jen paní prostudovala pokles penzí v poměru k průměrnému platu ve V.Britanii a malovala čerta na zeď,to nepomohlo a tak se to snaží zpeněžit.

mutaky ( 9. září 2012 20:59 )

Její pes vypadal jako bota? Přesněji řečeno holínka?

bome ( 9. září 2012 20:58 )

666, to hovori za vse

Zobrazit celou diskusi