Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Seniorku (76) v Ostravě zachytila tramvaj: Zraněním podlehla

Střet s tramvají seniorka nepřežila. (Ilustrační foto)
Střet s tramvají seniorka nepřežila. (Ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK, lm - 
7. září 2012
17:02

Střet s tramvají se dnes stal osudným šestasedmdesátileté ženě v Ostravě. Nehoda se stala kolem 10:00 na jedné ze zastávek ve Výškovické ulici v městské části Jih. Žena byla zachycena tramvají, přesné příčiny nehody se však stále vyšetřují.

Podle mluvčí dechová zkouška u sedmatřicetiletého řidiče vyloučila požití alkoholu. Policie nehodu vyšetřuje jako usmrcení z nedbalosti a vyzývá cestující nebo případné svědky, aby se obrátili na tísňovou linku 158 nebo služebnu policie.

"V době příjezdu záchranné služby byla žena v bezvědomí. Byla zaklíněná pod tramvají. Kromě oděrek měla závažné poranění dolní končetiny. Převezli jsme ji na urgentní příjem do fakultní nemocnice," uvedl mluvčí záchranné služby Ladislav Lang. Podle Holčákové však žena posléze v nemocnici zemřela.

sandrahermannova ( 8. září 2012 12:55 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

naser ( 7. září 2012 18:28 )

to sou svine ty tramvaje, ja bych to zakazal

Zobrazit celou diskusi