Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajemná sebevražda policistovy ženy: Vyšly dva výstřely!

Autor: Jiří Čada, lmk - 
7. září 2012
05:01

Dva výstřely údajně zazněly ve čtvrtek odpoledne z usedlosti v centru Slavonic na Jindřichohradecku. Už nikdo se ale patrně nedozví, co vedlo Lucii (†32) stisknout spoušť manželovy (36) policejní zbraně.

Když si žena přiložila zbraň ke spánku, byli v domě i její dva synové (1,5 a 6,5). Zabila se pravděpodobně proto, že ji manžel údajně týral a bil, a možná i proto, že měli dluhy a jejich usedlosti ve Slavonicích hrozila exekuce.

„Jeden z projektilů vyletěl kuchyňským oknem. Lucku ale pak manžel Roman našel s prostřeleným spánkem v koupelně,“ popsala rodinnou tragédii jedna z kamarádek zastřelené ženy. Starší ze synů si prý v tom okamžiku hrál na dvoře, mladší spal.

Měla podlitiny a rozseknutý ret

„Mluvila jsem s ní mobilem dvacet minut předtím, než se zastřelila. Strašně plakala,“ líčila Lucčina kamarádka Blesku. Na vlastní oči prý viděla podlitiny na Lucčině těle a rozseknutý ret poté, co na ni údajně brutálně zaútočil její manžel. Ten se prý pokoušel za každou cenu odvrátit rozvodové řízení.

„Tvrdil jí, že si ji vyfotil, když byla opilá. Fotky prý předá sociálce a ona tak přijde o děti. Proto ten rozvod pár hodin před sebevraždou stáhla,“ tvrdí její přítelkyně.

Sehnal jí pistoli načerno

Ta je překvapená, že ji dosud nikdo z kriminalistů nekontaktoval. „V jejím mobilu bylo přeci moje volané číslo jako poslední těsně před její smrtí,“ zdůraznila mladá žena.

„Lucka se chlubila, že jí manžel sehnal načerno pistoli, aby se mohla bránit vymahačům dluhů. Proč se ale zastřelila manželovou služební zbraní?“ ptá se ona i další přátelé zemřelé ženy.

Kamarád zemřelé chce zastavit chystaný pohřeb

„Panuje tu strach, proto jsem se rozhodl na jejího muže, byť je policistou, podat trestní oznámení. Také já jsem od Lucky osobně věděl, že ji mlátí,“ zdůraznil Zdeněk Gábor, kamarád zemřelé. Nyní chce zastavit na víkend chystaný pohřeb.

„Žádám po inspekci, aby zemřelou znovu prohlédli patologové. Napadána byla už delší dobu,“ poznamenal Gábor.

„Případ znovu vyšetřujeme,“ přiznala mluvčí inspekce Radka Sandorová.

nojasne ( 9. září 2012 21:00 )

Právě naopak, když bude někde vyprávět, že ji manžel bije, tak to jeho kamarádi zakryjou a udělá z ní alkoholovou trosku a děti dostane on, v novinách se o tom ani psát nebude. Takhle se najednou objevilo ochotných svědků, že ji mlátil, je to na první stránce a to že nechal doma povalovat nezajištěnou služební zbraň, to si taky ještě slízne. Brzy přijde o dům, možná o práci a určitě o děti. Takže konec dobrý, všechno dobré.

mumla ( 8. září 2012 12:34 )

Přečti si níž názor dreams, kolik lidí o tom vědělo a kulový udělali, ale teď jí poctivě litují. A ještě to nazve přátelé a známí, pěkní přátelé. To je na ránu!

mumla ( 8. září 2012 12:31 )

Prý podpis! No pěkně si tady odůvodňujete, že jste kulový udělali, ayste jí pomohli. A je potřeba podpis i na to, abyste jí pomohli jinak? Jak jsem psala výš, můj manžel tenkrát sousedovi rozbil hubu a jakmile se jí někdo zastal, dal pokoj. Ale jestli jste ji v tom nechali, tak máte vinu i vy. A tam u vás, to jsou jediní policajti v republice? Jak říkám, když se chce, tak to jde, i kdybych od něj měla i s dětmi odejít do azyláku. Nebo vám tohle přijde jako lepší řešení, co ona udělala?

pattapuf ( 7. září 2012 13:28 )

To těžko. Vzhledem k tomu, že se o tom ani nespekulluje, tak prokazatelně někde byl.

kterej ( 7. září 2012 12:29 )

Zobrazit celou diskusi