Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Barták si přivedl nečekaného svědka: Hluchého starce

Autor: Jan Doležal, Ladislav Leimer - 
6. září 2012
08:59

U soudu s Jaroslavem Bartákem, který je obviněný ze sexuálního obtěžování 11 asistentek, dorazil nečekaný svěděk. O holi se do soudní síně dobelhal stařec, který Doktora Čuně hájil. Špatně však slyšel, soud mu tak musel každou otázku třikrát opakovat.

Zdravotní stav někdejší Bartákovi asistentky je totiž příliš špatný. Její psychika utrpěla Bartákovým sexuálním týráním. Vypovídat měla přes videohovor, nakonec se ale ani na to necítila.

Vypovídala matka asistentky

Nakonec tak vypovídala pouze její matka. I té měl Doktor Čuně vyhrožovat. Její dcera, bývalá asistentka, údajně požaduje po Bartákovi za sexuální trýznění několikamilionové odškodnění. Zejména kvůli špatnému psychickému stavu.

Důchodce Bartáka hájil

K soudu dnes dorazil na vlastní vyžádání nový svědek kauzy. Šlo o důchodce, který se zlobil, že k soudnímu stání nebyl přizván. S Bartákem měl prý dobré zkušenosti, žádného sexuálního nátlaku v jeho ordinaci si nikdy nevšiml. Stařík špatně slyšel a každou otázku mu musel soud pokládat několikrát. Důchodce se vyjádřil, že nechápe Bartákova obvinění.

Připouštím, že jsem mohl být hrubý

„Připouštím, že jsem na asistentky mohl být hrubý. Všechny věděly o tom, že to nebude jen pracovní vztah. Musely hodně pracovat a hodně jsme to přeháněli s alkoholem. Rozhodně jsem nikoho vědomě neznásilnil,“ prohlásil Barták již včera. Podle něj byly ženy prostitutky.

Je to zlý člověk, říkala jsem mu, že jsem panna

Včera vypovídala první z obětí Doktora Čuněte, Zuzana. K soudu se bála kvůli Bartákovi dostavit. V soudní síni tak mluvila přes videohovor.

„Je to zlý člověk, který dokáže lidem hodně ubližovat. Strkal mi prsty do pochvy a nechal toho, až když jsem mu řekla, že jsem ještě panna,“ popsala před soudem jedna z obětí chlípného doktora.

„Když byl opilý, nikdo nedokázal odhadnout, co udělá. Bála jsem se o život,“ dodala Zuzana. Podle ní o Bartákových praktikách věděla i jeho manželka. Té Zuzana volala po Bartákově sexuálním útoku v Číně. "Řekla mi, že se manželovi nemůže dovolat. Že je to jen deset minut, že jsem velká holka, a tak že to mám vydržet," vypověděla Zuzana.

mirkazam ( 8. září 2012 11:50 )

Já bych praseti dala obhájce...zavřít, až zčerná hajzl !!!

zelena.karkulka ( 6. září 2012 21:27 )

je ve stejným katolickým ,,tajným spolku,,jako Duka.Tam se asi musely dít věci.Stejně jako na Brněnské diecézi po revoluci-prostituky,mejdany,chlast

zelena.karkulka ( 6. září 2012 21:26 )

no to nevíme!

zelena.karkulka ( 6. září 2012 21:25 )

a něco přečte

zelena.karkulka ( 6. září 2012 21:25 )

na novinkách to rozepisují líp

Zobrazit celou diskusi