Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující video: Šikanu žáka ve třídě řídil učitel

Šikanu ve třídě řídil sám učitel, ředitel ho omluvil, že šlo o jediný jeho prohřešek za 18letou kariéru
Šikanu ve třídě řídil sám učitel, ředitel ho omluvil, že šlo o jediný jeho prohřešek za 18letou kariéru  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
5. září 2012
13:24

Šikana je bohužel častým jevem většiny škol. Co se ale jen tak nevidí, aby se ke skupině šikanujících žáků přidal i učitel! To přesně se stalo ve škole v americkém státu Washington. Jeden žák to navíc točil na video.

Šokující záběry z mobilního telefonu okamžitě po internetu obletěly svět. Na videu je zachyceno, jak skupina dětí drží jednoho spolužáka a celé šílené ponižování vede sám učitel.

Učitel ho uděřil do břicha


„Učitel udeřil chlapce do břicha, pak se k němu otočil zády svým pozadím přímo k němu. Řekl, že se cítí nafouknutý… Chlapci pak umístili na obličej polštář, takže po několik sekund nemohl dýchat. Do úst mu pak nacpali jeho vlastní ponožku,“ popsal mučení právní zástupce napadeného chlapce. Dodal, že chlapec i rodina jsou událostí velice traumatizováni.


Ředitel školy Chuck Cuzzetto svým prohlášením také šokoval. Řekl, že učitel John Rosi, který šikanu řídil, udělal chybu. Ale jednalo se prý o jediný incident za celou jeho 18letou kariéru. „Byl jsem zděšen tím, co jsem viděl. Okamžitě jsme učitele postavili mimo službu,“ nechal se slyšet Cuzzetto.


Rosi se nejprve před veřejností ukrýval. Pak ale vydal prohlášení a omluvil se za to, co se stalo. Doslova však řekl, že celou věc nevidí jinak než jako neškodnou dětskou hru.

Chlapcův advokát je striktně proti. „To nebyla žádná neškodná hra, protože tady si nikdo s nikým nehrál,“ prohlásil advokát s tím, že chlapec se po otřesném zážitku nebyl schopen vrátit do třídy a musel nastoupit do jiné školy.

naidka ( 5. září 2012 18:11 )

a tuto verzi podporuje i to, že se cigáni nechtějí mstít. Asi proto, že mají máslo na hlavě a tenkrát tvrdili, že ti, co to udělali, utekli na Slovensko. Bylo to celé vykonstruované, jinak by jim cigáni rozhodně pokoj nedali.

abyss ( 5. září 2012 17:51 )

Jo, šikana je děsná, ale proč neni diskuze pod článkem o Petrovi, co údajně lhal o útoku cigánů? Že by proto, že událost, tak jak se stala podle původní verze, je do detajlů pravděpodobnější a uvěřitelnější, než verze že prý lhal, že si prý útok vymyslel? Verze kde všechno skřípe. Verze kdy by ho po úrazu na schodišti matka nemohla najít tam kde ho našla. Verze podpořená fiktivním svědectvím "kamarádů", kteří pravděpodobně vůbec neexistují. Nikde nejsou jejich jména, ani třeba iniciály, žádný rozhovor s nima, Rozhovor který by si nejen bulvár nenechal ujít, pokud by Petr skutečně lhal a verze o úrazu byla pravdivá.

babydoll ( 5. září 2012 14:38 )

třeba bys taky jen potřeboval hoblíka a do zadku co?

franta43 ( 5. září 2012 13:50 )

třeba jen slavili jeho narození a dali mu hoblíka.

Zobrazit celou diskusi