Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Před ministerstvem financí bylo rušno: Někdo tam rozsypal Kalouskovy složenky

Autor: Ladislav Leimer - 
4. září 2012
23:17

Před budovou ministerstva financí bylo dnes rušno. Někdo totiž před jeho vchodem rozsypal takzvané Kalouskovy složenky. Před budovou se tak dlouho válela hromada, kterou zaměstnanci ministerstva překračovali.

Jiní se zase hromadu rozhodli obejít. Všechny zraky kolemjdoucích se ale pořád upínaly na onu hromadu složenek. Ta v ulici Letenské ležela minimálně několik desítek minut.

Původně šlo o kampaň ČSSD

Složenka je částí kampaně ČSSD proti církevním restitucím. Vypsaná na částku 12 755 Kč, což je podle ČSSD díl z církvím vraceného majetku, který zhruba připadá na každého českého občana. Podepsaná bude předsedou ČSSD Bohuslavem Sobotkou. Sociální demokraté ale plánovali rozesílat složenky občanům poštou do schránek. Dnešní akce tak s největší pravděpodobností není jejím dílem.

lennne ( 5. září 2012 10:22 )

tak to bych tedy s prevahou netvrdila i kdyz na sic. davkach vlada vyplaci nesmyslny penize...kdyz financim vladne chemik a sekunduje mu k tomu fyzik....to se to hospodari na "urovni". Ani jeden z nich nema nastavene kontrolni mechanismy...a to je ve financich zaklad, vedle odbornosti a slusnosti.

avina ( 5. září 2012 08:59 )

fešák-hubert:díky,že splatíš dluhy Kradˇouse.Já,podle Tebe lůza-jsem ráda,že to uděláš pro chemika rád!

joudajoudovy ( 5. září 2012 07:31 )

co nejake slozenky??? chtelo by to 10 kuka vozu a par h-o-v-n-o-cucu a Kalouska, ktery si o sobote udela akci Zet, aby fyzicky poznal, jak nasi zem zaneradil a jeste zaneradi....

gogo ( 5. září 2012 07:13 )

Kradou se miliardy... Takže těch pár ušetřených složenek by již tuto zem nezachránilo...

gogo ( 5. září 2012 07:12 )

To Kalousek kvůli tomu určitě nespal ....

Zobrazit celou diskusi