Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Učitelka (40) svedla nezletilého (13)! "Je to predátorka," tvrdí soudkyně

Učitelka svedla žáka třikrát mladšího než byla ona. (Ilustrační foto)
Učitelka svedla žáka třikrát mladšího než byla ona. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, Lucie Marková - 
2. září 2012
22:59

Další nepatřičný vztah mezi učitelkou a žákem se odehrál v britském Doncasteru. Rachel Peters (40) svedla teprve třináctiletého chlapce a dokonce s ním měla i pohlavní styk. Za zneužití nezletilého si odsedí tři roky ve vězení.

Vztah učitelky a žáka začal na internetu. Rachel Peters a chlapec spolu začali komunikovat přes Facebook a poté si i začali posílat emaily se sexuální tématikou. Rachel to bylo málo a tak jednoho večera došlo i na videohovor při kterém chlapci ukázala svá prsa.

Několik dní poté vyzvedla učitelka chlapce u školy a dala mu najevo, že s ním chce mít pohlavní styk. Autem ho poté zavezla do polí, kde skutečně došlo k sexu. Oba se spolu stýkali i nadále mimo školu po večerech.

Podivný vztah ukončil chlapec, když Rachel začala mluvit o tom, že spolu utečou pryč. Pravda vyšla najevo, když se mladík svěřil kamarádovi, že měl intimní vztah s jednou z učitelek. Rachel zprvu zapírala, ale nakonec se přiznala.

Není to přitom poprvé, co Rachel měla nepatřičný vztah s jedním ze studentů. Už jednou dostala výstrahu za nevhodné chování. Soudkyně ji označila jako sexuální predátorku a po vynesení rozsudku byla Rachel zanesena na seznam sexuálních násilníku. Krom toho si odsedí tři roky a tři měsíce.

Zobrazit celou diskusi