Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jen pro otrlé! Batole (1) lezlo po parapetu okna ve výšce 12 metrů

Autor: tbc, mokk - 
29. srpna 2012
07:02

Asi roční dítě balancující na parapetu okna ve druhém patře panelového domu zahlédli sousedi na sídlišti ve Stráži pod Ralskem. Matka batolete se zřejmě v bytě věnovala něčemu jinému a dítě vylezlo do otevřeného okna a tam na parapet.

Lidé ze sídliště bezmocně volali do okna, aby si matka dítě vtáhla do bezpečí. „Hlídala jsem dole pod oknem, kdyby dítě spadlo. Ale čím jsem byla blíž, tím se děcko víc naklánělo, tak jsem musela zase dál,“ líčila jedna z žen, které všemu přihlížely a snažily se zabránit, aby dítě spadlo.

Záchranáři naštěstí nakonec práci neměli. Po několika minutách se v okně konečně objevila vyděšená matka miminka a dítě vtáhla do bytu.

O matku pocházející z Mongolska se nyní zajímá policie. Do Česka přijela za prací. Dítě bylo podle výpovědi sousedů doma samo zřejmě hodně často. „Naším úkolem nyní bude zjistit totožnost matky, popřípadě obou rodičů, a vyslechnout ji. Poté co zvážíme věrohodnost její výpovědi, bude se rozhodovat o případném zahájení trestního řízení za nedbalostní přečin," řekla Českolipskému deníku policejní mluvčí Ivana Baláková.

pekmek ( 24. června 2015 15:43 )

My jsme si pořídili tyto parapety a teď nemáme s ničím problém <a href="http://www.batima.cz/hlinikove-vyrobky/parapety/"> http://www.batima.cz/hlinikove-vyrobky/parapety/ </a>

lenka125 ( 8. září 2012 00:13 )

vsichni kdo tomu nerozumi ze de o dite a ne o stene o zvire at chcipne modlim se aby kazdej clovjek kterej je rasistycky zalozenej aby chcipnul ja tomu verim ze byli maj strach z cernych a sem rad ze to tak je kdyz uz tak uz.zdechnete chrapouni

lenka125 ( 8. září 2012 00:10 )

a chtel by ses taky opalit ?nemuzes vit ty ruzovi prasatko nejdeto vid?

lenka125 ( 8. září 2012 00:09 )

vis ze cigani sou carodejove budu te proklinat celou noc a do mnesice chcipnes .

lenka125 ( 8. září 2012 00:07 )

chcipni

Zobrazit celou diskusi