Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slet na utajené oslavě poslance Hulínského: Přišel Kočkův klan i Kotě Bém

Autor: Eva Pospíšilová - 
28. srpna 2012
05:00

Připomínalo to slet kmotrů. Tentokrát se ale pražští vlivní v tichosti sešli proto, aby oslavili 45. narozeniny poslance Petra Hulinského (ČSSD). Muže, který se nejvíc napakoval v městských firmách.

Kdo si chtěl v neděli v podvečer zahrát v pražských Záběhlicích bowling, měl smůlu. „Dnes 26. 8. areál uzavřen. Děkujeme za pochopení,“ stálo na tabuli hned u vstupu. Opodál pak postávali bodyguardi, kteří dovnitř pouštěli jen pozvané, tedy lidi přijíždějící především v honosných limuzínách. Nebylo pochyb o tom, že se tu schází vybraná smetánka.

„Slavil tam narozeniny významný sociální demokrat Petr Hulinský, kterému ten bowling patří,“ osvětlili Blesku lidé, kteří se sami utajené párty zúčastnili, ale nechtěli být jmenováni. Atmosféra uvnitř podle nich byla uvolněná a velmi přátelská. Aby také ne, potkali se tu staří známí z pražského magistrátu: exprimátor za ODS Pavel Kotě Bém, Karel Březina (ČSSD), jehož doprovodila partnerka Gabriela Kloudová (ODS). Mezi gratulanty pak byli i zástupci vlivné pražské rodiny pořádající matějskou pouť – Václav a Janové Kočkovi.

A co že oslavenec ke svým 45. narozeninám dostal? Na to Hulinský Blesku neodpověděl. „Měl tam spoustu lahví alkoholu, přičemž na samotné oslavě se pilo víno,“ řekli ale zasvěcení lidé.

Hulinský pak bez odpovědi nechal také dotazy na to, kolik jej oslava stála. Ale vzhledem k tomu, že slavil ve svém, tak mu pohoštění pro kamarády zase až takové vrásky určitě neudělalo. A i kdyby, asi by se tím trápil jen chvíli. V minulosti totiž na tohoto do loňského roku předsedy pražské ČSSD prasklo, že on sám za volební období pobral jen za posty v městských firmách přes 19 milionů korun...

krat5 ( 9. října 2012 08:04 )

tak vážný(á) vy jste mi promluvil z duše...dokud se nebudou politické strany platit sami z vlastních příspěvků tak do té doby si budu myslet, že tam všichni vlezli jenom kvůli flekům a hlavně kvůli penězům...a navíc většina národa není členem žádné politické strany, tak proč by jim měla tato svoloč vládnout!!!!

vagen ( 29. srpna 2012 16:51 )

slet prazske galerky a priprava dalsich mordu

vagen ( 29. srpna 2012 16:50 )

mafiani domlouvaji dalsi prazske tunely

komin ( 29. srpna 2012 12:43 )

desivy klan podvrataku se sesel za ucelem loupeni a rozdeleni rajonu

komin ( 29. srpna 2012 12:41 )

setkani mafianu bylo o tom , jestli je vzit nozem nebo sekerou ....

Zobrazit celou diskusi