Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

V policejním autě prospala hlídka celou noc: Pomáhat a chrápat

Autor: tbc, shp - 
26. srpna 2012
21:30

Těžkou službu měla policejní hlídka v Dolním Benešově – Zábřehu. V noci na neděli místo, aby hlídali bezpečnost města, uložili se přímo ve služebním voze k hlubokému spánku.

Řidič se služebním číslem 320 736 a jeho kolega na místě spolujezdce si jako místo odpočinku vybrali polní cestu u hlavního tahu z Opavy na Ostravu. Jenže právě tudy se vracela parta mladých lidí ze sobotní zábavy.

Jsou úplně vytuhlí

„Rozváželi jsme kamarádky domů. Jeli jsme po polňačce a okolo toho policejního vozu se nedalo ani projet. Měli puštěný motor. Mysleli jsme, že nás chtějí kontrolovat, tak jsme chvíli čekali. Kamarád se šel podívat a zjistil, že jsou úplně vytuhlí. Tak jsme vycouvali a odjeli,“ popsal Blesku noční zážitek čtenář Milan.

Chrápáním skoro přehlušili motor

Když se pak skoro za hodinu vraceli, policejní auto bylo stále na stejném místě. Chrápali tak, že skoro přehlušili motor služebního vozu. „Tak jsme je vyfotili, protože tohle není možné,“ dodal čtenář. Ředitelství policie Moravskoslezského kraje se bude jeho podnětem zabývat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

eremita ( 28. srpna 2012 22:29 )

Kolbenka je tabu a tyhle argumenty jsou stupidní. Dle chybného češtinářského projevu je jasné, že znalosti scházejí a policisté nejsou placeni právě z tebou odváděných daní, pokud vůbec někdo. Neplacené přesčasy, hodiny odsloužené nad rámec služebního poměru bezplatně, být permanentně k dispozici. Platy se policistům snižovaly direktivně v důsledku krize. A průměrné platy, jak všeobecně známo, se navyšují výplatami i policejního prezidenta. Bez emocí se zamyslet nad fakty je dobré. Postesknout nad nenasytnými politiky, kteří neriskují životy, nic pro lidi nedělají, není momentálně in. A taky se do nich strefuje hůř, když nejsou postižitelní, že?

marcandres ( 28. srpna 2012 21:56 )

Miluju takové blbečky, kteří umí jen tyto lidi buzerovat za jejich práci, pomlouvat a udávat je atd a pak když je budou potřebovat tak první na koho se obratí jsou oni...a pak člověk jen slyší: Prosím...pomoc...

j.j.56 ( 28. srpna 2012 12:47 )

No vzhledem k tomu, že jsem měl možnost pobírat nějakou dobu ty neskutečně velké peníze z vaších daní, tak můžu říct jen to, že na ulici kluci mají podle let odsloužených mezi 16000 až 17500. Podle čísla tento měl lehce přes 16000. Samozřejmě, že Blesk a jím podobní tvrdí, že průměrný plat u policie je 30000 a tak to musí být pravda. Ale pro holavagina: pokud o to stojíš rád ti ukážu výplatní pásku a uvidí se kdo má pravdu. Určitě ještě nějakou najdu z dob, kdy jsem udělal chybu života a šel k policii. Další věc je, že platit ze svých peněz je častá reakce každého Čecha, který když už náhodou pracuje (nejvíc totiž křičí ti na pracáku nebo na socce), tak mu vadí, že platí policii, ale je mu fuk, že platí armádu, hnědočechy, politiky a spoustu jiných lidí, které potřebujeme ještě méně. Navíc u pana Alberta ani jiných se prodavači nemusí tahat z ožralcema, bezdomovcema, feťákama a jinou verbeží. Ano kluci si to vybrali, tak to mají. Ale také mají i práva a těmi je pauza ve 12 hodinové směně. Také je s podivem, že lidé co nejvíc křičí, volají policii jako první a to i kvůli sebevětší blbosti. Když policie dělá práci, tak zbytečně buzerují. Když ji nedělá jsou flákači. Prostě některým se nezavděčí, ať dělají cokoliv. Každý z těch, co tu křičí, by si tu práci měl zkusit. A věřte, že spousta z vás ráda uteče zpět doplňovat regály. Práce u policie je poslání, ale v dnešní době spíš k posr...

janett ( 27. srpna 2012 17:05 )

Souhlas. Takže oni "spravedlivý" mladí jeli, proto je asi "nevzbudili". O tom, že by jeli čistí pochybuji. Proto také "jeli" po polní cestě. To mluví za vše, jako to, že bulvár zaplatí cokoliv. Všude je to samý grázl, podvodník atd., ale jakmile se někde objeví policista, byť jen s náznakem provinění, je z toho aféra. Pravdu má ten, že hasičům se proplácí doba "čekání" na požár, t.j. doba, kdy jsou na služebnách a skutečně spí, sledují telku atd. Navíc mají příplatky za noční a placené přesčasy. Jedině u poldů to není, takže se vy spravedlivý proberte!

londynskypes ( 27. srpna 2012 12:37 )

no a co jsou to snad roboti? vsichni chrapete v praci ,nebo zdimete stat a nemakate

Zobrazit celou diskusi