Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čech skočil v Římě z mostu, kde se zabila jeho přítelkyně

Punkáč Petr skočil do řeky Tibery na místě, kde se zabila jeho přítelkyně
Punkáč Petr skočil do řeky Tibery na místě, kde se zabila jeho přítelkyně  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: Ladislav Leimer - 
25. srpna 2012
08:15

Čech Petr (24) se v noci na pátek pokusil zabít stejně, jak zemřela jeho německá přítelkyně Peggy (†27). V Římě skočil z mostu Garibaldi do řeky Tibery. Na rozdíl od ní však přežil.

Podle deníku Il Messaggero byli Petr i Peggy punkáči. Pod mostem měli údajně domov, pod kterým spávali. Ve středu večer se měla výstřední dvojice posilnit alkoholem a začít se hádat. Pohádali. Peggy pak chtěla přespat na zídce, kde si ustlala. Podle jedné z verzí se ale pár nadále hádal a Němka během diskuse ztratila rovnováhu a zřítila se dolů. Po pádu do řeky zemřela.

Čechův stav je kritický

Čech neunesl ztrátu své milované. Skočil z desetimetrové hloubky přímo do vody, ze které ho pak vytáhli karabiníci. Mladík utrpěl zranění hlavy, hrudi a zlomeniny obratlů. Jeho stav je kritický. „Policie od jeho kamarádů zjistila, že jde o českého občana, my to ale stále ještě ověřujeme, protože u sebe neměl žádné doklady,“ řekla včera Právu Adéla Rubešová, tajemnice českého velvyslanectví v Římě.

llan ( 25. srpna 2012 15:14 )

Když mohl mít pod mostem domov, pod kterým (tj. zavrtaný v zemi) spával, proč by nemoh skočit z hloubky!

vrtajzub ( 25. srpna 2012 13:13 )

čech skočil z 10 m hlby a zachraňovali ho karabníci ? To su mi veci ?

pablb-hubert ( 25. srpna 2012 10:06 )

Dobře mu tak, čurá.kovi!

erikcom ( 25. srpna 2012 09:50 )

o jednoho blba min

lunatic ( 25. srpna 2012 09:12 )

Stěžejní informace a sice,zda byl i pojištěn pro případ úrazu,zanikla. Pokud nebyl - zas to zaplatí italští daňoví poplatníci ... a jak je známo,Itálie žádá o fin.výpomoc EU;nevím,proč neskočil z mostu např. v Abu Dhabi,tam "na drobnosti" nehledí - možná? proto,že do Emirátů by ho ani nevpustili. Sám jsem tam musel přicestovat na pas ČR,protože pasy Izraele oni neakceptují

Zobrazit celou diskusi