Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohádková žádost o ruku: Květiny od cizích lidí, a pak přišel šok!

Teresa se dočkala pohádkové žádosti o ruku.
Teresa se dočkala pohádkové žádosti o ruku.  (Autor: /Youtube/)
Autor: oj - 
1. září 2012
07:30

Tak tohle nečekala! Teresa Esley z Bostonu nechápala, co se děje. Proč jí neznámí lidé nosí květiny? Po chvíli se ukázalo, že za tím stojí její přítel...

Na internetu se v poslední době množí videa zachycující ty nejromantičtější žádosti o ruku. Jedním z nich ovládlo internet začátkem srpna.

Mladík známý pouze jako Jack zorganizoval hromadnou akci, do které zapojil víc než stovku neznámých lidí.

Se svou přítelkyní si domluvil schůzku před institutem moderního umění. Právě tam měli první rande. Když ale Teresa na místo dorazila, Jack nikde nebyl. Najednou jí však neznámí lidé začali hromadně nosit květiny. Šokovaná dívka netušila, co se děje.

Po chvíli se na scéně objevil Jack oblečený do smokingu. Svoji miliou posadil na lavičku, klekl si na kolena a přede všemi, vyslovil magickou otázku: „Vezmeš si mě?“ Na to, jak to dopadlo, se podívejte na videu.

levandulina ( 1. září 2012 18:43 )

To je těžký, každá má ráda něco jiného. Já bych třeba nenechala přítele,aby mi sám nějaký šperk vybral.Myslím, že by se netrefil do toho,co by se mi líbilo a pak by mi bylo líto to nenosit.... Nejlepší by bylo nenápadně od dotyčné vyzvědět, co by se jí za šperk líbilo...

tynka123 ( 1. září 2012 18:03 )

Za me take 100%. Za tyhle penize se da koupit urcite moc hezky sperk. I kdyby to byl retizek s malym priveskem, tak je mi uplne jasne, ze bude mit slecna mnohem vetsi radost . Az ji date ten sperk, tak ji ukazte tu minci na obrazku. A uvidite. (

tynka123 ( 1. září 2012 18:02 )

 Za me take 100%. Za tyhle penize se da koupit urcite moc hezky sperk. I kdyby to byl retizek s malym priveskem, tak je mi uplne jasne, ze bude mit slecna mnohem vetsi radost . Az ji date ten sperk, tak ji ukazte tu minci na obrazku. A uvidite.

sicil ( 1. září 2012 17:58 )

Dík za radu;-) Snad se Vás ozve víc. Akorát šperk už se pohybuje v trochu jiné cenové kategorii a nebudu už asi tak originální.Vám by udělal radost jaký šperk?  

levandulina ( 1. září 2012 17:49 )

Já osobně bych to neocenila. Šperk se dá nosit, tohle jen vystavit, nebo nevím, co s tím....

Zobrazit celou diskusi