Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skandály Slovenky, která zabila 4 lidi: Ukradené Porsche, silikony a bohatí milenci

Autor: Nový Čas, mok - 
23. srpna 2012
15:04

Život slovenské Paris Hilton, prominentní dcerky železárenského magnáta, Evy Rezešové (35) je jeden velký skandál. Střídání bohatých milenců, ukradené auto, silikonová prsa a autonehoda plní stránky novin s železnou pravidelností.

Eva Rezešová (35) je pěkné kvítko. Přední stránky bulváru plní dost často a její největší zálibou jsou muži. V jejím hledáčku jsou především bohatí a úspěšní podnikatelé nebo sportovci. Teď celé Slovensko diskutuje o její tragické nehodě.

Dcera slovenského magnáta Alexandra Rezeše a sestra velkopodnikatele Júliusa Rezeše (40) má na svém kontě pár pěkných skandálů. Eva má totiž velkou zálibu ve střídání mužů, a tak se dost často diskutuje, který zbohatlík je zrovna po jejím boku.

Po nezdařilém manželství s hokejistou Jánom Varholíkem, ze kterého vzešla dcera Alexandra, se vrhla do nového vztahu s podnikatelem  Erikem Fischerem. S tím má dceru Ellu. Ani tam ale velká láska netrvala dlouho. Od roku 2010 střídá partnery obdivuhodnou rychlostí. Rezešová randila se svalnatým zajíčkem Vladem, pak ulovila modela Tomáše Bakaju a teď se ukazuje po boku Lukáše Trnovského.

Rezešová je také proslavená svými silikony a ukradeným autem Porsche Cayenne, které pořídila za neuvěřitelných 160 tisíc euro (cca 3 840 000 korun).

Podle obchodního registru teď figuruje jako společník firmy Revia, která se zaobíra prodejem nemovitostí a účetnictvím.

Nebyla to první nehoda

Rezešová už jednou bourala. V roce 2000 jela ve stříbrném Mercedesu, když narazila do škodovky osmašedesátiletého muže. Tehdy naštěstí autonehoda nedopadla tak katastrofálně, odneslo to jen vozidlo, které patřilo Milanovi S.

Kolize ale pronásledují celou rodinu. Sestra Linda Rezešová má na svědomí také život dvou lidí. Manželský pár († 68,† 63) měl namířeno domů z výletu, když je Linda srazila v luxusním BMW. Tehdy ale nebyla z ničeho obviněná.

Opilá za volantem

Tři lidé na místě uhořeli zaživa, čtvrtá oběť podlehla těžkým popáleninámmi v nemocnici o život. Prominentní dcerka slovenského magnáta řídila pod vlivem alkoholu a peníze ji z jejího problému pravděpodobně nevykoupí. Soud ji dnes poslal do vazby.

mattina ( 25. srpna 2012 15:56 )

ONA JE DCERA STARŠÍHO REZEŠE, TEN JE MRTEV! TENHLE REZEŠ JE JEHO SYN A JEJÍ BRATR!

mattina ( 25. srpna 2012 15:54 )

A ONA ZABILA 4 LIDI, NE 5! .....I KDYŽ SE NA TOM NIC NEMĚNÍ, ZABILA, SNAD JI TREST NEMINE!

mattina ( 25. srpna 2012 15:52 )

 čtvrtá oběť podlehla těžkým popáleninámmi v nemocnici o život. .....TO JE ALE ČEŠTINA!!!!

pilif.99 ( 25. srpna 2012 09:42 )

Však neviděla, když byla ožralá jako dobytek, *** jedna!

lamis ( 24. srpna 2012 10:49 )

tady jde o to ,ze obe nekoho zabily,a ze gamboska je na svobode, obe maji sedet v base ,za zabiti podminka ,smesne ,a pochybovat o me svepravosti ,hm taky smesne, jinak, take doporucuji ,to same

Zobrazit celou diskusi