Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nemá v tom guláš? Brazilka svých 15 dětí pojmenovala stejně!

Brazilka pojmenovala všechny své děti stejně
Brazilka pojmenovala všechny své děti stejně  (Autor: Reprofoto Globo G1)
Autor: šim, INT - 
22. srpna 2012
08:52

Lámete si hlavu se jménem pro svého dalšího potomka? Brazilka Erotides Brandao slíbila svému muži, že všechny děti pojmenuje po něm! A stalo se. Jméno Walter v různých podobách nese všech 15 jejích potomků.

Děti moje, kde je Walter? Tak tuhle otázku svým dětem dnes již 88letá Brazilka jen těžko pokládala. Walterlucia, Walterlivia, Walterlenia, Walterlonia, Walterlacia, Walterluzia, Walterluana, Walterangelina, Waltersilviana, Walteremanuel, Walterluis, Walteroliverio, Waltermarcelo, Walterlicinio a Walterfernando. To jsou jména jejích devíti dcer a šesti synů. Všichni nesou jméno po jejím manželovi - Walterovi.

„Když se nám narodila první dcera, pojmenovala jsem ji po svém muži. Chtěla jsem, aby nesla jeho jméno,“ řekla Erotides. A tak přišla na svět Walterlucia. Jejímu manželovi, který zemřel v roce 2001, se to tak zalíbilo, že jí navrhl, aby se po něm jmenovaly všechny jejich děti.

„Netušila jsem, že budeme mít tolik dětí. Nikdy jsme si prostě nedokázali říct ne,“ směje se Erotides, která má nyní také 33 vnoučat. Podle listu Daily Mail se všechna také jmenují Walter.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi