Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič (18) jel jak šílenec, při havárii zabil spolujezdkyni (†17)

Autor: Ladislav Leimer - 
16. srpna 2012
10:38

Mladou obětí skončila dnes ráno havárie osobního auta u Luběnic na Olomoucku. Auto, ve kterém jeli tři mladí lidé, dostalo smyk a vyletělo do pole, kde se převrátilo. Sára M. (†17) při havárii zemřela. Jde přitom už o několikátou autohavárii mladých lidí v automobilu za toto na silnicích nešťastné léto.

Nehoda se stala okolo 2:30 na silnici mezi obcemi Luběnice a Rataje. „Auto vyletělo ze silnice směrem do polí, kde se převrátilo. Ve voze cestoval společně s řidičem také šestnáctiletý mladík a sedmnáctiletá dívka. Při dopravní nehodě mladá žena utrpěla zranění, kterým na místě podlehla,“ popsala olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková. Petr K. (18), řidič červené fabie, ve které zabil svou kamarádku, se po havárii zhroutil. Momentálně je na psychiatrii. Jak řidič, tak spolujezdkyně pocházeli z nedalekých Vojnic.

Znáte posádku havarovaného vozu? Víte, kdo byla oběť nehody? Piště na tip@Blesk.cz

Jel jak šílenec, míní policie

„Prozatím jako příčinu nehody spatřujeme nepřiměřenou rychlost,“ doplnila mluvčí s tím, že okolnosti tragédie policie nadále vyšetřuje. „V době našeho příjezdu k události již zde zasahovala posádka rychlé lékařské pomoci zdravotnické záchranné služby,“ uvedl Zdeněk Hošák, mluvčí krajských hasičů. „V jednom případě lékař bohužel konstatoval smrtelná zranění. Na místě bylo také zahájeno pátrání po dalším spolucestujícím z vozidla. Toho záhy policie nalezla,“ popsal Hošák.


vendy98 ( 24. srpna 2012 16:23 )

taky to nechápu

dopdel ( 16. srpna 2012 13:50 )

Normálním rozumným člověkem tohle pořádně zacloumá,bohužel ti, kteří by se měli nad tím zamyslet se jen ušklíbnou.Řidičáky od 21let a povinné psychotesty!!!!!

radelin ( 16. srpna 2012 12:45 )

kakamilku,je vidět,žes za minulého režimu ještě nebyl na světě.Jinak bys takovou blbost zvící dnešní propagandy nenapsal.Raději se zeptej dědy(otec o tom asi taky mnoho neví)co a jak bylo a nenech si úplně vymýt mozek.

kakamilek ( 16. srpna 2012 12:22 )

Je pravda,že za socialistická výchovy by na ty caparty po 22cáty hodině přijela eskadry policajtů ,dostali by výchovnou nakládačku pendrekem , o čemž by nějaký soudruh režisér natočil film,kde by se netlouklo ale pouze by se otcovsky domlouvalo a rozdávaly se chápajícím socialistickým dětem lízátka.

kakamilek ( 16. srpna 2012 12:13 )

Pochopte pani učitelko,že v médiích jde o rychlost.Tam se nekouká na nějaké i či y,natož(úplně mě tam to "š" lechtalo) š-ž.Tam je důležitá klauzulka "naše zpravodajství jako první..."

Zobrazit celou diskusi