Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kamioňák dostal pět let za znásilnění dvou školaček (14)

Obžalovaný Ladislav G. byl odsouzen na 5 let za znásilnění dvou dívek
Obžalovaný Ladislav G. byl odsouzen na 5 let za znásilnění dvou dívek  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: jp - 
16. srpna 2012
07:02

Na pět let do vězení za znásilnění dvou dívek (obě 14) poslal soud řidiče kamiónu Ladislava G. (46) z Vysokého Mýta. Muž se proti rozsudku odvolal. Přiznal, že se s nimi líbal a osahával je. Odmítl ale nařčení, že je rukou znásilnil.

Muž si u obou dívek získal důvěru a kamarádství tím, že je rád odvezl z diskotéky domů, bral je na výlety, do kina, kupoval jim dárky nebo se s ním jen tak projížděli v jeho felicii. Dívky se mu prý svěřovaly se svými problémy i intimními věcmi.

„Povídali jsme si o všem možném. Kamarádka mu důvěřovala, tak já taky. Věk jsem neřešila,“ řekla u soudu Miluška, jedna ze znásilněných dívek, na kterou to stejně jako na druhou školačku „zkusil“ muž ve svém autě.

Scénář byl v obou případech podobný. Dívkám sklopil opěradlo sedačky, chvíli si s nimi povídal, začal je líbat, osahávat a nakonec zajel rukou pod kalhotky. Až po nějaké době projevu odporu je nechal být a odvezl domů.

„Provokovaly staršího chlapa, a já jsem selhal, což neumím vysvětlit. To mě ale neomlouvá. Já jsem udělal chybu,“ přiznal Ladislav G. při úterním výslechu před soudem, ale odmítl, že by dívky k něčemu nutil násilím.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zelena.karkulka ( 16. srpna 2012 21:37 )

rodiče jí třeba najdou jinýho obdivovatele

zelena.karkulka ( 16. srpna 2012 21:37 )

tak to je síla,měl je radši oddělat a dostal by míň

decathlonuv.fotr ( 16. srpna 2012 10:52 )

kacota ( 16. srpna 2012 10:41 )

A kto bude teraz Milušku voziť na aute, kupovat jej dárečky, naslouchat, obdivovat a podporovat ?? Konečne rodičia? Alebo budú na ňu **** ako doteraz ?

mirrbelka ( 16. srpna 2012 09:46 )

Čtrnáctiletá holka není pětileté dítě.Nevím,co čekala když s ním jezdila na výlety,brala od něj dárečky - to věřila,že je to Svatý Mikuláš?A když to bylo z její strany tak nevinné, tak proč to neřekla doma?Jsou to vychcaný holky a chlapík měl smůlu,že jim bylo čtrnáct.Mně když bylo čtrnáct,tak jsem přesně věděla co dělám,proč to dělám a co z toho může být.Jenže já holt nelezla do auta ke starším chlápkům,mí "kamarádi" byli mí vrstevníci.Chlapa je mi líto a holkám bych dodatečně seřezala ***.

Zobrazit celou diskusi