Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Znásilnění školačky (14): Chlípník jí u soudu dělal návrhy

Autor: jp - 
14. srpna 2012
15:22

Jakoby toho neměl dost! Na to, že řidiči kamiónu Ladislavu G. (46) hrozí basa za znásilnění dvou dívek (14), u soudu se tvářil pohodově a na údajně zneužitou Milušku dokonce dělal cukrbliky. A její reakce? Na muže se překvapivě usmívala.

O sexuálním útočníkovi Miluška hovořila jako o kamarádovi. Poznala ho na diskotéce, ze které ji odvezl domů. Pak s ní jezdil na výlety, do kina, kupoval jí dárečky nebo se jen tak projížděli v jeho felicii. „Povídali jsme si o všem možném. Kamarádka mu důvěřovala, tak já taky. Věk jsem neřešila,“ odpověděla soudu, proč se přátelila s tak starším mužem. O kamarádství s ním ale rodičům nic neřekla.

Začal líbáním, skončil rukou v kalhotkách

Na jedné z projížděk si Ladislav G., rozvedený otec tří dětí, sklopil dívce opěradlo s vysvětlením, že se mu s ním vleže bude příjemněji povídat. Vyžádal si polibek, po němž ale dál chtěl dál líbat a dívku začal i osahávat.

„Odstrkávala jsem ho, on mě ale chytil za ruce. Brečela jsem, křičela,“ vyprávěla školačka. „Nech se, nic to není,“ přesvědčoval ji Ladislav G., a Milušce nakonec zajel až pod kalhotky. Přestal poté, co do něj kopla a odvezl ji domů. Později podobně obtěžoval její stejně starou kamarádku Báru.

Selhal jsem, ale ony mě provokovaly, hájil se muž

„Provokovaly staršího chlapa, a já jsem selhal, což neumím vysvětlit. To mě ale neomlouvá. Já jsem udělal chybu,“ kál se Ladislav G. u soudu. „Nechtěl jsem jim ale ublížit. K žádnému násilní nedošlo. Jen jsem jim chtěl dělat radost,“ dodal však muž druhým dechem.

Královéhradecký soud o potrestání Ladislava G. rozhodne zřejmě ve čtvrtek. Hrozí mu až dvanáct let vězení.

vylizanaprdel ( 15. srpna 2012 09:31 )

Kurva je to

pelagie ( 15. srpna 2012 08:10 )

řekl :" chtěj jsem jim jen udělat radost" ..... snad sám sobě úchyl jeden......

zelena.karkulka ( 14. srpna 2012 21:56 )

1.co to bylo za rodiče-holka pravidelně na ,,výletě,, a na diskotéce a oni neví s kým a kde? 2:k žádnýmu znásilnění nedošlo...3.asi přestal kupovat ty dárečky,tak ho ta rajda udala

kacota ( 14. srpna 2012 16:50 )

Pokial je to tak ako opisuje článok, tak si 12 rokov naozaj nezaslúži. Zato Miluška päťadvadsať na zadok ano..

Zobrazit celou diskusi