Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena, kterou srazil Janoušek, má dostat "jen" statisíce

Autor: ČTK, Ladislav Leimer - 
14. srpna 2012
09:25

Podnikatel a lobbista Roman Janoušek (44) chce dát zraněné ženě, kterou v březnu dle policie v opilosti srazil svým luxusním Porsche, odškodné ve výši trojnásobné částky, již vyčíslí lékaři. Jeho právník tvrdí, že půjde o statisíce. Blesk.cz má však informace, že by se mohlo jednat až o 20 milionů.

Policie viní Janouška z úmyslného těžkého ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až desetileté vězení. Janoušek způsobil Vietnamce (51) otřes mozku a zlomeniny kotníku a žeber. Její odškodné by mělo být pohádkové, kmotr Janoušek totiž díky svému objemnému finančnímu ví, jak ze všech průšvihů »vybruslit«.

 

Právník milionové odškodné popírá

Nebude to přirozeně žádných 20 milionů, jak spekulovala některá média. Mohu jen říct, že řádově půjde o statisíce,“ řekl MfD advokát ženy Josef Lžičař. Na přesné částce by se měli dohodnout tento týden. Narážel tak tím na informace, které se od zdroje dozvěděl Blesk.cz. Podle Lžičaře je v zájmu Janouška, aby ženě zaplatil obnos ještě před podáním obžaloby. Jedině tak by mu to mohlo u soudu pomoci. Žalobkyně Jitka Rybenská předpokládá, že vyšetřování bude ukončeno během září. Pak by mohla podat obžalobu.

smrtkamrdka ( 14. srpna 2012 18:14 )

Ty jsi na vozíku a nemohoucí že tě musí druzí krmit?????

smrtkamrdka ( 14. srpna 2012 18:12 )

Mě neokrádají. A co tobě ukradli?

hejhej ( 14. srpna 2012 12:31 )

Janoušek jen ať platí za bolestné a vše,co souvisí z úrazem.Ještě by měl platit za léčbu.A po vyrovnání sedět v kriminále,aby mu došlo,že i politický mafián se nemá chovat jako hovado a nesedal nalitý za volant.

jarka ( 14. srpna 2012 12:16 )

Milióny už dostala, aby si nevzpoměla, jak to vlastně bylo!

hrouzek ( 14. srpna 2012 10:53 )

Ještě se musím přece jen vyjádřit i přímo k té postižené Vietnamce.nemohu si pomoci,ale vůbec k těmto lidem nepociťuji žádný odpor.Jsou pracovití,snaživí,dobří i zlí.Jen vizuálně jiní.No a to jestli za peníze něco udělají nebo neudělají,pokládám za naprosto normální.My,bílí nadlidé jsme nad jiní? Mám samozřejmě řadu výhrad,jako páření s bělochy nebo s běloškami,vyvážení deviz.z republiky a pod.Jenže stále je tady snaha pracovat,vydělávat peníze a podporovat svoji vzdálenou rodinu ve Vietnamu.A to přece je zcela normální u všech lidí.Cikáni to je je však něco úplně jiného.To je prostě obtížný hmyz,který všichni lidé odhánějí jako dotěrné ,štiplavé ovády.Jen ti,co na nich chtějí vydělávat se jich zastávají,ale na byt by si je nevzali ani za nic.Tak tedy vyčůraného Janouškavčetně jeho,ještě vyčůranějšího advokáta mám sice plné zuby,ale té Vietnamce bych se moc divil,kdyby si nevzala pořádně tučnou satisfakci.I ti co píší jinak,by snad byli lepší?Určitě by vzali také,jen mít možnost.To je můj názor na případ Janeček kontra Vietnamka.

Zobrazit celou diskusi