Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Otec skončil za mřížemi, když zmlátil dceru kvůli černému příteli: Dívka ho lituje

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mokk - 
11. srpna 2012
19:27

Nadávky, rány a policie. Tak to vypadalo, když Jane Champion (17) přivedla svého přítele Alfreda Ncube domů k rodičům. Ti jsou teď odsouzení k trestu odnětí svobody. Jejich dcera by je ale nerada viděla za mřížemi a dokonce celého incidentu velmi lituje.

Jane Champion chtěla svým rodičům představit přítele Alfreda Ncubeho, se kterým už nějakou dobou chodila. Setkání ale skončilo katastrofálně. Její rodiče totiž nedokázali překousnout fakt, že si dcerka domů přivedla černocha, a tak ji dali pěkně za vyučenou. Otec Jen odtáhl za vlasy domů, kde ji ještě několikrát udeřil a řval na ni, že zostudila celou rodinu.

Ncube nepříjemným urážkám také neunikl. Rodiče Jane na něj totiž pokřikovali rasistické nadávky a doslova ho vykopali z domu.

Jejich chování ale nezůstalo bez povšimnutí. K incidentu totiž přijela policie, která manželé zatkla. Soudce pak řekl, že takové chování je neomluvitelné a udělil jim trest. Otec David Champion (50) si posedí dvanáct měsíců za mřížemi a jeho manželka Frances (47) se nepodívá na svobodu 9 měsíců.

Dcera toho lituje

I přes všechny nadávky a rány, které od svých rodičů schytala, cítí Jane vinu. Nerada by viděla rodiče za mřížemi a je jí líto, že kvůli ní je rodina v troskách. "To poslední, co bych chtěla vidět je rodiče za mřížemi," říká Jane. "Zažili jsme špatné chvíle, ale i ty dobré, jako každá rodina," dodává.

Kupodivu ani její přítel Alfred by nechtěl vidět svou budoucí tchýni s tchánem sedět ve vězení. Nerad by totiž, aby to vypadalo tak, že celou rodinu rozházel.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

francjosef ( 11. srpna 2012 20:23 )

Asi proto,že má velké péro

decathlonuv.fotr ( 11. srpna 2012 20:13 )

 

Zobrazit celou diskusi