Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kněz léčí smrtelnou rakovinu kopanci do břicha a obličeje

Paul Bentley je podle některých věřících nástrojem božím, podle jeho odpůrců je násilníkem
Paul Bentley je podle některých věřících nástrojem božím, podle jeho odpůrců je násilníkem  (Autor: youtube.com)
Autor: Ladislav Leimer - 
10. srpna 2012
11:25

Na první pohled vypadá spíše jako potetovaný narkoman. A s drogami má samozvaný kněz Todd Bentley (36) bohaté zkušenosti. Teď ale kontroverzní Kanaďan léčí boží ovečky dosti násilným způsobem. Kope je do obličeje, i do břicha. Dokáže tím prý vyléčit dokonce rakovinu.

Bentley má za sebou bohatou kriminální minulost již v mladých letech. Poté, co se jeho rodiče rozvedli, propadl alkoholu a drogám. V patnácti letech byl usvědčen ze sexuálního zneužití teprve sedmiletého chlapce. O dva roky později skončil v nemocnici, protože se předávkoval amfetaminy a halucinogeny.

Bůh mu prý ukázal cestu

V osmnácti letech se stal křesťanem a kompletně změnil svůj životní styl. Bůh mu prý ukázal tu pravou cestu. Teď už po několik let objíždí Bentley kanadská i světová města a během své show údajně léčí smrtelně nemocné. Je totiž přesvědčen, že mu bůh dal nadpřirozené schopnosti. Hojně potetovaný Bentley si myslí, že je jeho prostředníkem. Značně násilným prostředníkem.

 

Duch svatý mu řekl, ať nakopne stařenku

Ve videu na serveru YouTube Bentley popsal, jak ke svému neobyčejnému daru přišel. „Přemýšlel jsem, proč se boží síla nepřenáší? A on mi odpověděl: »Protože jsi nekopl ženu do obličeje.« Pak jsem vyšel ven a naproti mně stála starší dáma. Promluvil na mě Duch svatý. Řekl, abych ji nakopl. Přiblížil jsem se a bum! Jakmile se moje bota dotkla jejího nosu, skácela se pod boží sílou,“ vypráví kněz o svém násilném osvícení.

Kopance sem, kopance tam

Během svých seancí, které vypadají jako zinscenovaná show, tak kope Bentley do věřících hlava nehlava. Během svého vystoupení »léčil« muže, který trpěl rakovinou tlustého střeva. Uštědřil mu tak brutální kopanec do břicha, že se pak nebohý muž svíjel několik minut v agónii na zemi. Během další podobné »léčby« zase připravil po kopanci do obličeje jiného nebožáka o zdravý zub. Bentley si přitom dělá kopací míč ze všech. Z mužů i žen, z bělochů i černochů.

mblumel ( 13. srpna 2012 03:11 )

Jak může být někdo tak vypatlanej a věřit takové hovadině? Lidská blbost fakt nezná mezí. Kam to lidské plémě, které se tak honosně nazvalo "homo sapiens sapiens", jenom spěje?

zelena.karkulka ( 10. srpna 2012 17:15 )

největší blbouni jsou ti jeho ,,klienti,,

pelagie ( 10. srpna 2012 15:40 )

Blb zralý pro Chocholouška a najdou se další blbci , kteří tomu uvěří, že je kopanec uzdraví ... je to vůbec možný ????

bledulka ( 10. srpna 2012 13:42 )

vonamula ( 10. srpna 2012 12:15 )

A co takhle najmout borce jako osobního doktora Kalouskovi

Zobrazit celou diskusi