Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapeček (†15 měs.), kterého přejel vlastní otec, zemřel

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: oj - 
7. srpna 2012
12:29

Nehoda, při které otec při couvání přejel svého patnáctiměsíčního syna, skončila tragicky. Chlapeček čtyři dny bojoval v nemocnici o život. V pondělí ale svým zraněním podlehl.

Neštěstí se stalo v pátek v obci Konětopy na Příbramsku. Otec vyjížděl z garáže a malého chlapce přimáčkl levou zadní částí. Kvůli podezření na vnitřní zranění byl na místo okamžitě přivolán vrtulník. Ten ho transportoval do nemocnice v Praze.

Policie k případu mlčí. „Rodinný člen na svém pozemku ráno vyjížděl z garáže a nacouval do patnáctiměsíčního dítěte. Zraněné dítě bylo letecky transportováno do Prahy do nemocnice. S ohledem na rodinu bližší informace k případu nebudeme sdělovat,“ řekla mluvčí tamní policie Lenka Pavlová.

Sousedé rodiny vypověděli, že rodina se o děti vždycky vzorně starala.

jitkaml ( 8. srpna 2012 22:48 )

vy jste jako matka asi genialni koukam, ja si taky holku dam nejdriv do sedacky. s autem zajedem domu vzdycky rovnou nebo se nechava rovnou venku kdyz se nekam pojede, ale dat dite do postylky a odejit zaparkovat auto je kravina, 147963 ma uplnou pravdu, me holka ktera ma jenom rok z postylky vyleze, otevre si dvere a jde si ven, staci ji dve minuty, za tu dobu auto neuklidim, to ji taky muzu srazit. nerikam ze tenhle clanek je chyba otce ani matky, nezname podrobnosti, ale tohle se u takhle malych deti neda nikdy zabezpecit uplne. nevite jestli nemeli doma druhy maly dite ktery matka zrovna kojila zatimco starsi kluk spal nebo si to vsichni mysleli a on mezitim vylezl ven. nedelejte ze sebe dokonalou vas prosim, nikdo neni stroj, tak se tak prosim nechovejte a zamyslete se nad tim co jste napsala. a jinak to petilete dite date taky do postylky?

e.44 ( 8. srpna 2012 00:52 )

Taky si myslím, že v tu chvíli neměl dítě na starost otec, který odjížděl a že vůbec netušil, že ho matka, nebo kdo ho měl na hlídat, nehlídá.

e.44 ( 8. srpna 2012 00:48 )

Měla by sis z ní vzít příklad a nu tu tak hloupě plkat

147963 ( 7. srpna 2012 19:35 )

dáte dítě do postýlky a pak odejdete zaparkovat auto? Co když vám dítě z postýlky vyleze a vleze mezitím někam na stůl a spadne a udělá si něco s páteří? Kecy. Děti jsou všetečky a ... prostě je to hrozný.

bibi2 ( 7. srpna 2012 19:03 )

takový chytračky mám nejraději.musela sem se zaregistrovat,abych mohla katus říct,at si najde nějaké domácí práce nebo se přihlásí do uzavřeného kroužku vymletých pisálků,aby už takové kecy nemusel nikdy nikdo k takové tragédii veřejně číst.měla by dobrovolně odevzdat počítač a psát si jen do deníčku

Zobrazit celou diskusi