Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Petr Fejk dostal zlatý padák a teď si užívá: Líbačka s krásnou neznámou

Autor: Veronika Pukačová - 
7. srpna 2012
05:00

Manželství Petra Fejka (47), bývalého šéfa pražské zoo a ombudsmana ČD, je zřejmě definitivní minulostí. Blesk ho přistihl na Karlštejně s mladou blondýnkou.

Bývalý ombudsman Českých drah, o němž Blesk odhalil, že si měsíčně přišel na 270 tisíc, vzal krásnou neznámou na koncetě na Karlštejně. A když na chvíli poodešli stranou davů, ukázali, že jejich přátelství je hlubšího charakteru. Nešetřili polibky a vyměňovali si zamilované pohledy. Kdo je ale ta tajemná kráska kolem třicítky? „Vždyť víte, že vám na takové otázky nebudu odpovídat. Je to moje soukromí,“ reagoval Fejk.

„Představil mi ji jako svou přítelkyni. Je milá. A mám pocit, že si Petr vybírá podobné typy. Připomíná mi jeho ženu, módní návrhářku Martinu Nevařilovou,“ řekl Blesku zdroj z Fejkova okolí. Ten se také rozpovídal o tom, co Fejk, který si díky konkurenční doložce ve smlouvě z ČD odnesl zlatý padák téměř 2,5 milionu korun, dělá nyní. „Chystá nový projekt, který se týká cestovního ruchu,“ řekl. Sám Fejk byl ale skoupý na slovo. „Na novém projektu opravdu pracuji a až bude čas na jeho zveřejnění, tak to určitě rád udělám. Teď je to ještě předčasné,“ řekl.

Fejka Blesk přistihl už loni v listopadu. Tenkrát randil s kadeřnicí Lucií (31). S manželkou (45) má syna Olivera (17) a dceru Adélu (10).

Znáte tajemnou blondýnku na fotce? Volejte 724 014 586 nebo pište na tip@blesk.cz

fiat ( 18. prosince 2012 20:09 )

Každý,kdo se narodí prvního dne v měsíci je prostě exot.....

mirkazam ( 5. září 2012 13:34 )

Ještě že ten Fejk dostal ten ,,padák ". Tak má hned za krkem modelky. Kdyby dostal prd, tak mohl pucovat klece opicím...

jikar ( 7. srpna 2012 11:08 )

no,no,no to snad není třeba

joudajoudovy ( 7. srpna 2012 10:42 )

udelovani trafik se nasim politikum jaksi vymklo. taticek Masaryk je udeloval valecnym invalidum nebo valecnym vdovam. soucastni trafikanti pro vlast nic dobreho neprinesli, pouze si, balik penez, odnesli.

frantaklika ( 7. srpna 2012 09:44 )

To je jen zastírací manévr, ve skutečnosti je spíš na Žaludy

Zobrazit celou diskusi