Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dcera si přivedla domů černocha: Rodiče ji krutě zbili a přítele vykopali z domu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mok - 
6. srpna 2012
21:13

Jane Champion (17) a Aflonce Ncube byli do sebe opravdu zamilovaní a doufali ve společnou budoucnost. V tom se jim ale snažili zabránit rodiče Jane. Jejich dcera prý zostudila rodinu, když přivedla domů černocha. Proto ji David (50) a Frances Champion (47) krutě zbili a přítele uráželi rasistickými nadávkami.

David (50) a Frances (47) Champion totiž nachytali Jane a Alfonce u nich doma, když se zrovna svlékali a celou situaci neustáli. Svou dceru Jane krutě zbili a způsobili ji ošklivé modřiny na obličeji, pak jejího přítele doslova vykopali ven.

Jen o měsíc později se ale útok opakoval. Jejich dcera totiž přiznala, že se s Alfoncem párkrát potkala. Jane dostala další ránu do obličeje a pak se vydali hledat Alfonce. Ten zrovna pracoval v restauraci jako číšník, když tam David s Frances vběhli a uráželi ho rasistickými nadávkami před hosty.

Jejich kruté chování ale rozhodně nebylo bez následku. Celý případ skončil u soudu, kde podobné chování soudce označil za ohavné a nepřípustné. Soudce Peter Heywood řekl: "Žijeme v liberální společnosti a toto chování není možné tolerovat."

Proto se soudce rozhodl pro udělení trestu odnětí svobody. David Champion si za mřížemi posedí příštích dvanáct měsíců a jeho manželka Frances byla odsouzena na devět měsíců.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kdoasi ( 13. srpna 2012 11:13 )

Ty budeš asi taky nějaký paskvil,když neznáš pravopis

evvka ( 12. srpna 2012 18:40 )

Bych ty tvoje názory z tebe taky vymlátila jako bys ty zkopal svoji dceru. K čemu asi myslíš, že je to dobrý !!! Hnus! bome!

anka ( 11. srpna 2012 15:47 )

videla jsem dost belochu co si vzalo za manzelky cernosky - takze jaky dukaz , to ze jsou belosky hezci nez cernosky, je jenom vas nazor a zbytek co pisete jsou dalsi nesmysly.

smidrsova ( 11. srpna 2012 00:59 )

Ale ano, je. Jednak pojem "cista lidska rasa" vas usvedcuje z naproste ignorance, protoze i ten nejcernejsi cernoch je prislusnikem lidske rasy. A v mnoha pripadech jiste cistokrevnejsim nez vy (pokud jste stredoevropan, zcela jiste jste produktem "krizeni" se vsim moznym). A pokud tedy svym neumelym zpusobem mluvite o miseni ras, ke kteremu dochazi uz po staleti, je prokazano, ze misene deti opravdu nemaji sklony k dedicne podmiennym nemocem, tak jako je to zrejme u vas na vsi, kde si bratranci berou sestrenice, a jsou tak "cista rasa". Co na tom, ze dementni.

smidrsova ( 11. srpna 2012 00:55 )

Pane, neni to "exem" ale "ekzem". Hricka civilizace je dalsi pojem, ktery nedava smysl. Hricka jste dle meho soudu vy. A to dost kruta...

Zobrazit celou diskusi