Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

U kolejí v Otrokovicích ležela opilá žena: Nadýchala 5,7 promile!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: oj - 
3. srpna 2012
08:42

Totálně opilá žena si krátce před pravým polednem ustlala nedaleko železničního přejezdu v Otrokovicích na Zlínsku. Postarala se o neuvěřitelný rekord. Při dechové zkoušce nadýchala 5,7 promile. S otravou alkoholem skončila v nemocnici.

Ležet necelé dva metry od kolejí ji našli kolemjdoucí. U některých vzbudila pohoršení, jiní se zase báli o její bezpečnost.

"Z těchto důvodů vyjely na místo hlídky policistů, které v tu dobu byly nejblíže. Na místě policisté opravdu našli ženu, která se marně snažila postavit na nohy. Na to však sama nestačila. Jelikož třiačtyřicetileté ženě naprosto vypověděly službu nohy, museli ji policisté doslova odtáhnout dál od kolejí. Přivolaný lékař na místě vyřkl předpokládanou diagnózu – otrava alkoholem," uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš.

Naměřená hodnota při dechové zkoušce vzbudila u policistů i lékaře rozpaky. Domnívali se, že přístroj nefunguje. Na displeji přístroje totiž spatřili neuvěřitelné číslo – 5,52 promile.

Opakovaná zkouška dopadla ještě hůř, po pěti minutách žena nadýchala 5,72 promile alkoholu v dechu. Lékař proto rozhodl o převozu ženy na internu zlínské krajské nemocnice.

franta43 ( 3. srpna 2012 16:30 )

já se neožral nikdy.

aanitaa ( 3. srpna 2012 15:11 )

jezisi kazdy se snad jednou ozere tak nevim proc by hned mela umirat?!

franta43 ( 3. srpna 2012 13:21 )

ta na tom ilustračním fotu je dost sexy.

dfghjk ( 3. srpna 2012 11:17 )

To je toho, v našich univerzitních městech je ožralých žen plno a to nejen vedle kolejí ale dokonce i na kolejích!!!

nico ( 3. srpna 2012 11:12 )

chudák malá, to bude bolestivé vystřízlivění

Zobrazit celou diskusi