Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nehoda tří kamarádů: U vraku auta našli lahev vodky

Autor: INT, ljš - 
31. července 2012
17:30

Prý se chtěli jen tak projet, jejich cesta ale skončila po několika kilometrech nárazem do stromu, který se rozlomil a zřítil na střechu auta. Pavel a Erik z Košic zemřeli na místě, Michal při převozu do nemocnice. Mohl za to alkohol?

"Příčiny a průběh nehody jsou ve stádiu vyšetřování. Dosud nevíme, kdo řídil, ale byl už zajištěn znalec z oboru dopravy. Víc napoví, až výsledky pitvy," uvedl košický krajský policejní mluvčí Alexander Szabó. Podle deníku Nový Čas však vyšetřovatelé našli u vraku auta láhev vodky. Zda patřila mrtvým chlapcům a jestli před jízdou pil i řidič vozu, se zatím ale neví.

"Erik vařil na svatbě a kamarádi pro něj přijeli v sobotu brzy večer. Chtěli se jen trochu projet. Erik se loučil se slovy, že se za pár minut vrátí," poslala poslední momenty života syna jeho matka.

Chodili spolu do školy

Věděla, s kým odchází, protože oba chlapci byli jeho kamarádi a spolužáci ze školy. Vyučili se na číšníka-kuchaře a celý život měli před sebou. "Palo odešel z domu jen narychlo. Zastavil se pro něj kamarád s autem, aby si někam na chvilku odskočili. Prý pojď, pojď, že si jdou jenom trochu zajezdit," prozradila známá mrtvého mladíka.

Třetím z party mladíků, kteří si noční jízdu nestihli užít a tragicky zahynuli, byl Michal z Veľkého Lipníka. Zdrcení rodiče přišli o syna a dvě sestry o bratra. Zdemolovaná škodovka byla sice napsaná na jeho otce, ale jezdil s ní právě Michal. Policie už začala stíhání ve věci trestného činu zabití. 

Auto s třemi mladíky v noci ze soboty na neděli v mírné levotočivé zatáčce u Kluknavy sjelo z cesty a narazilo do stromu. Strom se po náraze rozlomil a spadl na střechu auta.


jity ( 1. srpna 2012 11:19 )

co ještě, o kterých se nepíše. Nedavno se také zabili kluci a měli v autě marihuanu. To se nikde nepsalo, zřejmě o to pozůstalí nestáli.

lamis ( 1. srpna 2012 01:35 )

6 mladych kluku ,ze zabilo v autech behem par dni ,3 cesi ,3 slovaci ,a za vse muze alkohol ,6 rodin nestastnych , neni to uz nejak moc , jsou jak utrzeni z retezu , mysli si, kdyz maji auto ,tak jim patri cely svet

zelena.karkulka ( 31. července 2012 23:53 )

nebo to měli jako desinfekci

kikinana ( 31. července 2012 22:51 )

Je to smutný, ale je to tak

jahodove_ticho ( 31. července 2012 20:11 )

sportovní pružiny, širší hlíny...co k tomu dodat. vytuzená Felda z Vás nesmrtelný závodníky neudělá chlapci

Zobrazit celou diskusi