Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík zval na Facebooku na party: Domů mu přišlo 200 lidí

Děčínská party organizovaná na Facebooku skončila příjezdem policie
Děčínská party organizovaná na Facebooku skončila příjezdem policie  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Ladislav Leimer - 
30. července 2012
13:37

V Děčíně bylo o uplynulém víkendu pořádně živo, alespoň v bytě teprve šestnáctiletého mladíka, v jehož domě musela zasahovat policie. Uspořádal totiž večírek a pozvánku vyvěsil na Facebooku. Dorazilo přes 200 lidí.

Děčínský mladík totiž vytvořil veřejnou událost, na kterou se začalo hlásit čím dál tím více lidí. Vůbec nedomyslel, co se může stát. Když do ulice začaly proudit desítky lidí, situaci nezvládnul. „Mladík bohužel nepředpokládal, že na akci dorazí téměř dvě stovky lidí. Snažil se situaci sám zkorigovat a návštěvníky, z nichž naprostou většinu neznal, posílat domů, což se setkalo s nevolí davu,“ Děčínskému deníku situaci mluvčí děčínských strážníků Tomáš Pavlík.

Sousedé volali policii

„Hodinu po půlnoci zavolala žena, že se v Novoměstské ulici něco děje, že je venku spousta lidí, kteří dělají veliký hluk. Následně oznámila Policie České republiky, že tam jedou dvě policejní hlídky kvůli rozsáhlému rušení nočního klidu,“ dodal Pavlík. Na ulici postávalo asi padesát lidí.

Dalších sto padesát bylo uvnitř domu nebo na jeho zahradě. Všichni chtěli na párty. Na místo nakonec dorazil i mladíkův otec, který synovo vlepil pohlavek a večírek rozpustil. Lidé se za dozoru policie postupně rozešli.

djaba ( 30. července 2012 21:57 )

Dost dobrý nápad - občanům to vadilo .Když na slavnostech piva pořádaných u nás ve středu města neartikulovaně řičela pochybná kapela , to nikomu nevadilo.V pátek i v sobotu začali v 18 h a skončili v 1 h (v noci).

hybes780511 ( 30. července 2012 18:39 )

Tfuj na neho.Ja tam prijel az z Brna,a dosel sem v moment kkdy mu tata dal buchanec.Prdolaa se rozbrecel jak malej klu.Kdyz sem fotrikovi rekl,ad me proplati jizdenku,tak natahl jeste me.Boze ten Facebook je ***ina.Nemluve o zom soucasnem vzhledu.

Zobrazit celou diskusi