Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pro Tomáše (†19) z auta smrti plakali i spoluhráči z fotbalu

Autor: simao, hra - 
27. července 2012
19:40

Bylo to pro všechny hrozně těžké. Nikdo nečekal, že se s Tomášem N. (†19) budou muset loučit tak brzy. Vždyť mu bylo teprve devatenáct... Jako spolujezdec se však stal obětí tragické nehody u Tábora. Jeho pohřeb oplakala celá smuteční síň - vedle zdrcené rodiny se neudrželi ani kamarádi a spoluhráči z fotbalu.

Třetí pohřeb v jeden den, další bílá rakev připravená pro mladou oběť tragické nehody. Taková je smutná dohra havárie Alfy Romeo nedaleko železničního přejezdu u Čápova Dvora na Táborsku.

Řidiče Jirku F. pohřbili dopoledne. Hlavně kvůli tomu, aby se nepotkali pozůstalí mladého muže, který řídil a dvou spolujezdců. Odpoledne pak přišli na řadu právě jeho dva kamarádi.

S nadějným sportovcem Tomášem N. (†19) se přišla rozloučit nejen jeho rodina, ale i kamarádi ze školy a spoluhráči z fotbalu. Tomáš byl mezi nimi značně oblíbený. I proto byl jeho pohřeb opravdu velmi emotivní.

Na přání spoluhráčů přečetla smuteční řečnice dopis, který mu napsali. A smuteční síní se rozmáhal čím dál tím rychleji obrovský smutek. Vedle naprosto zlomené rodiny plakaly i Tomášovy kamarádky, neudrželi se však ani spoluhráči. Odešel předčasně, shodovali se všichni...

yyanys ( 30. července 2012 11:49 )

Mám na to stejný názor, 2 násobný vrah a chcípáček v kloboučku měl mít neveřejný pohřeb a rozprášen někde u hnoje.Nechápu, jak ještě někdo může přijít na jeho pohřeb a brečet, pokud teda nepočtám slzy štěstí, že už nikoho dalšího nezabije.

hrneczuhrinevsi ( 29. července 2012 09:03 )

a ty jsi zase nenávistná kráva, která asi nikdy nedělala blbosti. Dej si facku debilko.

hrneczuhrinevsi ( 29. července 2012 09:00 )

a ty jsi zase nenávistná kráva, která asi nikdy nedělala blbosti. Dej si facku debilko.

bome ( 28. července 2012 03:32 )

Onje nezabil, oni si sedli s nim do auta dobrovolne. Ja bych s nikym kdo pije do auta nesedl a navic mel udajne povest hovada za volentem, takze si ti spolujezdci mohou za svou smr a ne ze je nekdo zabil. Navic nechapu proc se tu radeji nepuse o necem zajimavem a ne o smrti trech ozralejch hovad.

Shelby16 ( 28. července 2012 03:24 )

Nechápu, proč nedali diskusi k tomu 1. pohřbu k Jirkovi ?? Asi věděli proč.... Až už vůbec nechápu, proč agresivní pirát silnic Jirka, který vždy jezdil rychle jak pra*e a který nakonec zabil sebe a kamarády měl tolik příznivců na tom pohřbu ?! Tahle nehoda byla úplně zbytečná ! Nezlobte se, ale jet v obci 150 km/h může jen psychopat, který by měl za takový skutek vyfasovat nekompromisně vězení a zákaz řízení aspoň na 10 let, protože vědomě ohrozil životy nejenom sebe a pasažérů, ale i okolních účastníků a případných chodců !! Ten pirát mohl smést kohokoliv nevinného okolo. Takový haj*l nezodpovědný nezaslouží oslavný pohřeb Škoda životů těch 2 kluků, ale toho hova*a, co to způsobil mi líto není.

Zobrazit celou diskusi