Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zoufalá Marika: V tomto vraku uhořel můj snoubenec

Autor: INT, mok - 
25. července 2012
17:19

Milovali se, plánovali svatbu a společnou budoucnost. Místo toho zbyly krásné Slovence Marice jen slzy a zoufalství. Její přítel David (†19) nepřežil srážku s kamionem a uhořel ve svém autě.

Na Slovensku se stala další tragická nehoda, která si vyžádala život Davida († 21). Ten vjel ve středu ráno do protisměru a narazil do kamionu. Záchranáři mu už nedokázali pomoct. Řidič kamionu skončil v nemocnici.

Davidova cesta z Hrubých Šúr do Zlatých Klasov se mu stala osudnou. Mladík totiž z neznámých důvodů vjel do protisměru, kde zrovna projížděl plně naložený kamion, který převážel motorový olej. Auta skončila po nárazu v poli u silnice. "Řidič osobního auta jedoucí ve směru na Zlaté klasy z neznámých příčin vjel do protisměru, kde se čelně srazil s kamionem," řekla policejní mluvčí serveru Čas.sk Martina Kredatusová.

Výbuch, který přišel krátce po nárazu byl tak silný, že jej slyšeli i obyvatelé vesnice Dolné Janíky, vzdálené několik kilometrů od nehody. Ačkoliv se záchranný tým snažil mladíkovi pomoct, David na místě zemřel.

Těžké chvíle teď prožívá jeho snoubenka Marika, která dorazila na místo nehody, krátce po srážce. S Davidem totiž plánovala svatbu a společnou budoucnost. Davidova matka se z tragické zprávy zhroutila.

Policie už sice dokázala odstranit nabourané vozy, ale stále bojuje s litry oleje."Na místě zůstalo po odtáhnutí kamionu na poli vylitých víc než 6 000 litrů oleje. Musí ho odstranit specializovaná společnost, aby se zabránilo ekologické katastrofě." řekl inspektor životního prostředí Josef Lanc.


musoad ( 25. července 2012 21:20 )

Blesk si z nás už asi fakt dělá ***, napsat 19 a o pár řádků níž 21 let...A kdo v tomhle věku plánuje svatbu? Hlavně senzaci, co?

125892 ( 25. července 2012 19:57 )

evicak ( 25. července 2012 19:49 )

 ne ze by se u nas takove nehody nedely, ale pres snoubenky a pozustale na to jde jedine Novy cas

maximillian ( 25. července 2012 19:44 )

zelena.karkulka dorazila z prace a ozvala se

naidka ( 25. července 2012 19:35 )

Zobrazit celou diskusi