Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přežila svou smrt! Tvoje matka pomalu umírá, chlubili se vrazi synovi v hospodě

Autor: ČTK, simao, Slávka Červená - 
25. července 2012
11:23

VIDEO: Paní Ivana (46) se stala terčem hrůzné agrese dvou útočníků, kteří se rozhodli, že ji zabijí a okradou. Škrtili ji a když už si mysleli, že je mrtvá, vyrazili s lupem do hospody. Žena z Valašska však měla velké štěstí - přežila.

Trojnásobná matka Ivana (46) z Valašských Klobouků na Zlínsku přežila brutální útok dvojice vrahů. Slovák (32) a Čech (26), kteří u ní nějaký čas bydleli v podnájmu, ji vylákali do ložnice a podle policie se rozhodli, že ženu zabijí a okradou.

Mladší Vsetíňan jezdil několik let s provozovateli kolotočů a v obci se objevil letos o pouti. „Starší syn ho znal, muž u mě bydlel už loni. Letos přišel ještě se Slovákem (32) s tím, že si hledají práci. Neměla jsem tušení, že kolotočáře okradli a u mě se schovávali,“ řekla tiše a vzpomínala na hrůzy, které si prožila.

Přežila svou smrt!

Během chvíle se, patrně pod vlivem alkoholu, se její nájemníci proměnili ve vraždící monstra. "Bezbrannou ženu začal jeden z pachatelů bít a škrtit. Jeho kamarád se k němu přidal poté, co si na ruce nasadil pogumované rukavice. Žena jim nakonec naznačila, kde má peníze i platební karty a nezbylo jí, než prozradit i PIN kódy," uvedla krajská policejní mluvčí Jana Macalíková.

Ivana však čísla kódu údajně záměrně přehodila. Vyhrožovali jí však také, že ublíží jejím synům. "Řvali, že mě zabijí, že potřebují peníze. Taky mě dusili peřinou,“ líčila hrůzy Ivana. Poté jí krk znenadání obepnul černý plastový kabel a dlouhé minuty ji škrtili, až nakonec nechali bezvládné tělo ležet na zemi a odešli s lupem 1600 Kč do hospody.

„Už jsem jen chroptěla, myslela, že je konec. Nedovedu si vysvětlit, proč skončili. Ale od rána pili a asi už neměli tolik síly, aby mě dodělali,“ dodala vyděšená žena.

Video  Paní Ivana vypráví o hrozném zážitku  - Slávka Červená
Video se připravuje ...

Tvoje matka pomalu umírá, řekli v hospodě synovi

Když přišli vrazi do hospody, tak se jednomu z Ivaniných synů v opilosti chlubili – tvoje mamka umírá pomalu a krušnou smrtí!

"Zraněnou ženu v noci našel její syn (15) a zavolal o pomoc," doplnila policejní mluvčí. Žena utrpěla zhmožděniny v obličeji, otok a podlitiny na krku. Kriminalisté již dvojici, kterou se podařilo v restauračním zařízení zadržet, obvinili z pokusu o vraždu, ke kterému se přiznali.

„Muži se přiznali. Ženu se pokusili zavraždit 20. července. Byli obviněni a jsou ve vazbě. Hrozí jim až 20 let vězení,“ potvrdila mluvčí.

Děsivá reakce exmanžela: Měli to dodělat!

„Teď se mi v noci vybavují detaily. Přicházejí noční můry, ale jinak jsem klidná. Asi mě zcela ještě nedošlo, co se odehrálo a že jsem tu nemusela být. Už ale v životě nikoho nevezmu na ubytování. Stejně mi nikdy neplatili,“ dodala Ivana.

Rozum však zůstává stát nad reakcí Ivanina exmanžela, který po rozvodu žije ve stejném domě. „Měli ji dodělat! Zaslouží si to. Vodí sem h**zly a udělala dluhy. Barák je teď v exekuci,“ křičel vztekle její bývalý manžel.

„Není to celá pravda. On za to může. Ano, mám dluhy, protože mě neplatil na tři děcka a dělala jsem za minimální mzdu. Snažím se pořád. Pracuji, ale dům je už bohužel v exekuci. Kolik dlužíme ani nevím," prozradila po děsivém zážitku paní Ivana.

keanwood ( 8. srpna 2012 07:49 )

Lidi, pokud neznáte detailně situaci ,nesuďte.Kdo ví, jak to bylo.Novinář vám také neřekne vše...Buďte tedy nad věcí...Od toho je policie...

nenutboglar ( 26. července 2012 14:29 )

mŮŽE SE ZEPTAT CO JE ONA ZAČ???

vrtajzub ( 26. července 2012 05:04 )

vrtajzub ( 26. července 2012 05:03 )

manizna ( 26. července 2012 00:22 )

zajeďte se na tuto rodinu zeptat do Újezda u Val.Klobouk a budete mít jasno proč to její manžel řekl,znala jsem ho jako solidního pracovitého člověka a ona - škoda slov

Zobrazit celou diskusi