Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Redaktor(ka) JXD: Znásilnil mě svědek v kauze CASA

Autor: Jan Doležal, Kjos - 
23. července 2012
08:08

Tak to je síla! Redaktor magazínu Reflex Jiří X. Doležal se převlékl za mladou dívku a jel se udat na policejní prezidium. Překvapeným policistům sdělil, že ho znásilnil Karel Daňhel (41), korunní svědek v kauze předražených letounů CASA.

Proč to udělal a jak se strážci zákona zachovali? Čtrnáctiletá dívka podplukovníka Daňhela před pár dny nařkla z toho, že s ní měl sex. Policisté Daňhela ihned zatkli, umístili do cely předběžného zadržení a obvinili z mravnostního deliktu. Pak se ale najednou ukázalo, že dívenka si všechno vymyslela, a Daňhel byl zase na svobodě.

„Celé to obvinění bylo od počátku absurdní a právě na to jsem musel zareagovat,“ svěřil se Blesku Jiří X. Doležal.

Tvrdil, že je znásilněná dívka

Redaktor Reflexu si včera oblékl apartní sukýnku, nasadil blonďatou paruku a vyrazil. Cesta z redakce časopisu na policejní prezidium trvá dvě stanice. U cestujících budil Doležalův převlek velkou pozornost.

„Na policejním prezidiu jsem oznámil, že jsem čtrnáctiletá holčička, že mě znásilnil podplukovník Daňhel, a čekal jsem, co se bude dít,“ líčil Doležal. Policisté se prý zmohli na jediné.

„Řekli mi, že policejní prezident i tisková mluvčí jsou pryč, tudíž tam není nikdo kompetentní, kdo by to řešil,“ dodal novinář.

Karel Daňhel obvinění od počátku kategoricky popíral. „Domnívá se, že je to součást procesu vedeného proti jeho osobě s cílem znevěrohodnit ho v rámci kauzy CASA. Může to být i součást takzvané rozvodové bitvy s jeho téměř bývalou manželkou,“ uvedla Daňhelova advokátka Lucie Hrdá.

jrfish ( 1. října 2012 17:17 )

to je vážně sranda, jak pod každou "perlou" od JXD mu tupci nadávají do "smažek". tak chytráci, slovo "smažka" je slangové označení pro pravidelného uživatele TVRDÝCH drog. a do kategorie tvrdých drog patří, narozdíl od marihuany, i ALKOHOL. tedy ve většině případů jste víc smažky vy, kdož mu do nich nadáváte. a i když mi pan Doležal jako osoba není zrovna dvakrát sympatický, tak jedno ale vím jistě - má větší IQ než vy všichni urážeči dohromady.

vend3ta ( 24. července 2012 10:49 )

Přesně, a inteligentnější ne jen víc než jeho ex, ale inteligentnější víc jak většina zde píšících primitivů dohromady

vend3ta ( 24. července 2012 10:48 )

Říkáte mu "zhulenec, fetka", že je "mimo z toho fetu", ale jste totální idioti.. Ten člověk má inteligenci vyžší než většina vás dohromady a dokázal to, o čem se vám může jen snít.. Jste HOVADA..

zelena.karkulka ( 23. července 2012 20:30 )

chtěl na to upozornit?Ten vždycky ,,vymyslí ,, něco až je po všem

zelena.karkulka ( 23. července 2012 20:29 )

Opakovaný vtip.....už kdysi dělal Aničku-Adama,je totálně mimo z toho fetu.Od té doby co ho odkopla Alex,tak to s ním jde z kopce

Zobrazit celou diskusi