Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Záhada zvířecí ženy z Milonic: Byla před uvězněním těhotná?

Autor: Ondřej Požár - 
21. července 2012
05:00

Záhad kolem případu »zvířecí ženy« (33) z Milonic na Vyškovsku přibývá. Rodina údajně věznila Marii P. 15 let v domě. Podle sousedů byla dívka před jejím zmizením těhotná.

 

Ve vesnici, která čítá 355 obyvatel, se od středečního odhalení podivné kauzy nemluví o ničem jiném. Rodiče pěti dětí policisté po zadržení začátkem července odvezli k výslechu, který trval třicet hodin. Poté je propustili. Od té doby jsou bývalý střelmistr a příležitostná kuchařka pořád spolu. Z jejich domu ale ani včera nikdo po zvonění nevyšel. Opuštěně působila i zahrada za stavením.

 

V něm manželé Zdeněk a Marie zůstali nyní sami, protože nejmladšího syna Patrika odvezla policie do Klokánku v Brně. Tam však strávil jen den, neboť stejně staré děti byly na táboře. „Teď je až do vyřešení celého případu, který je pro mě záhadou, v dětském domově,“ uvedl starosta obce Miroslav Přikryl. Proč se tak stalo, není jasné, protože policie k případu mlčí. Nahrává to teorii, že to s výchovou dětí v rodině asi nebylo úplně v pořádku.

 

Tajemná rodina se stranila sousedů

 

Rodina tajemné dlouhovlásky Marie P. se podle starosty společenského života v obci neúčastnila. „Matka vodila nejmladšího syna Patrika do školy. Otec jezdil po montážích mostů a doma býval jen o víkendech, kdy s Patrikem jezdíval na kole,“ uvedl starosta.

 

Nejstarší syn Zdeněk (38) se nedávno vrátil z vězení, kde byl za krádeže, a údajně holduje alkoholu. „Je přihlášený v Milonicích, ale bydlí prý někde u kamaráda v Brně,“ upřesnil Přikryl. Další syn Roman je řemeslník, který s otcem jezdíval stavět propustě pod mosty a mostní konstrukce. Žije s partnerkou v obci na Vyškovsku. A mladší sestra Eva (25) se z rodného domu odstěhovala, když jí bylo 18 let. Vdala se a podle starosty pracuje v pojišťovnictví.

Byla opravdu jako mladistvá těhotná?

Sousedé z Milonic tvrdí, že záhadná třicátnice v 16 letech otěhotněla, někteří říkají, že tajně porodila dítě. „Nikdy těhotná nebyla a dítě neporodila. To bych o tom musela něco vědět,“ řekla žena blízká rodině.

 

 

milonice ( 24. července 2012 20:18 )

a Ty musíš být podle příspěvku úplně blbej...

misha25 ( 23. července 2012 00:20 )

Ľudia nebuďte prosím takí hlúpi a neverte bulváru, ktorý sa vždy snaží len a len o senzáciu, opäť sa mi to potvrdilo aj v tomto prípade... Najviac však na túto kauzu doplatí najmladší člen rodiny, ktorý dočasne skončil v detskom domove /mimochodom, volá sa ináč ako je písané v článku!!!/. Oboch rodičov osobne poznám a sú to naozaj veľmi slušní a dobrí ľudia, veľmi si ich vážim...Je zrejme, že Maruška nebola psychicky v poriadku, ale vravieť o nútenom väzení zo strany rodiny je skutočne absurdné, veď každý trochu inteligentnejší človek, keď sa zamyslí, tak si dá dokopy, že Maruška mala prístup k internetu, Maruška mala okno izby otočené do ulice, prístup k mobilu i pevnej linke, bola videná na záhrade susedmi, nikto zo susedov nepočul kvílenie, rev...Mimochodom, Maruška už je prepustená, keby je na tom tak strašne zle, nemala by byť stále hospitalizovaná na psychiatrickom oddelení??? Som zvedavá, či sa bulvár po skončení tejto kauzy rodine verejne ospravedlní...samozrejme, že nie..GRATULUJEM niečo sa Vám však podarilo bravúrne. Zničili ste slušným ľuďom život, ale ako sa vraví na každého raz príde..Osobne by som sa nikdy by som sa neznížil robiť tak špinavú prácu ako Vy...smutné

jity ( 22. července 2012 09:56 )

ano zacházeli s ním slušně, proto byla vyhublá na kost, vydávala zvířecí skřeky a vlasy měla do půl stehen. Zřejmě především potřebovala lékařskou péči a kdoví jak na tom byla s hygienou a s výživou.

zelena.karkulka ( 21. července 2012 19:40 )

taky nespím kvůli myšce z trmic

zelena.karkulka ( 21. července 2012 19:39 )

kolik znáš žen,kterým po porodu doma ruplo v bedně???

Zobrazit celou diskusi