Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Manželská krize na Facebooku skončila tragédií: Otec ubodal své tři děti a pak skočil z útesu

Autor: Ladislav Leimer, lmk - 
18. července 2012
06:59

Vyhrocená manželská krize a posměšky na Facebooku byly na Ceriho Fullera z Anglie příliš. Situaci neunesl, své tři malé děti odvedl do lesa a tam je ubodal. Poté sám skočil z 20metrového srázu vstříc smrti.

Když se Ceri a Ruth (34) brali před třemi lety, byla to velká láska. V posledních měsících ale otřásla vztahem britského páru krize. A Ruth se o ní neostýchala veřejně informovat všechny své přátele prostřednictvím internetové sociální sítě Facebook. „Uf, moje krize středního věku končí a splnila jsem si jen pár praštěných věcí,“ psala na síti. Co ale bylo oněmi praštěnými věcmi? Ublížila některou z nich svému manželovi?

Děti brutálně zabil v lese

Ceri totiž minulý čtvrtek zmizel i se všemi svými dětmi, Samem (†12), Beckou (†8) a Charlotte (†7). Zoufalá matka chodila jako tělo bez duše po okolí a hledala je. Neúspěšně. Policie okamžitě začala s pátráním, které v úterý přineslo děsivé odhalení. „Těla byla nalezena okolo desáté dopoledne ve starém kamenolomu u lesa,“ řekl vyšetřovatel Neil Jamieson. Policie se domnívá, že otec děti brutálně ubodal. Vražedná zbraň však stále chybí.

Mrtvolky nalezli 40 metrů od sebe

Policie nalezla mrtvolky až 40 metrů od sebe. Je tedy možné, že děti viděly vraždu sourozence a poté začaly utíkat. Otec je ale dostihl. Podle nejnovější verze vyšetřování pak vylezl na blízký 20metrový sráz a skokem z něho pak ukončil vlastní život.

Zobrazit celou diskusi