Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

5 let se stýkali jen online, pak se konečně potkali... a takhle to dopadlo!

Poznali se v počítačové hře, pět let se stýkali online... Až se jednoho dne rozhodli se setkat osobně. Víme, jak to dopadlo!
Poznali se v počítačové hře, pět let se stýkali online... Až se jednoho dne rozhodli se setkat osobně. Víme, jak to dopadlo!  (Autor: INT, Youtube)
Autor: Jaroslav Šimáček, INT - 
17. července 2012
16:52

VIDEO: Žijeme online, myslíme online, milujeme online... V dnešním světě, propojeném internetem, dochází k řadě neobvyklých situací, nad kterými by naši předkové často jen nevěřícně kroutili hlavou. Tahle je jedna z nich.

V době, kdy řada lidí žije své životy nejen v reálu, ale i na sociálních sítích, je takových případů určitě více. Ne každý je však takhle zdokumentovaný. Mladý pár z Ameriky se několik let stýkal výhradně online, až se rozhodli setkat se v reálu. Jak to dopadlo, je natočené na videu... Tohle je příběh skutečné lásky přes internet!

Vztah zrozený v počítačové hře

Mladý pár se stýkal pět let - ale pouze na sociálních sítích. Původně se však potkali ve hře. V akční adrenalinové jízdě jménem Halo 3. Hráli spolu, nabírali skóre, procházeli tvůrci vymyšlené mapy... A začali se spolu bavit víc a víc. A brzy již ne pouze o hře samotné.

Poznávali se, sdělovali si své dojmy a zážitky přes Facebook, MySpace a Skype. Osobně se však nestýkali, dělila je od sebe velká vzdálenost - ona žila v Texasu, on v Tennessee. Oba však cítili, že k sobě začínají mít blíž a blíž. A tak se rozhodli poprvé v životě se setkat v reálu. Jak to dopadlo, na to se můžete podívat na tomhle emotivním videu.

Pokud se video nespustilo, klikněte na : PŘEHRÁT NA YOUTUBE (vlevo pod oknem videa)

Chlapec se nemohl dočkat své milé a celý natěšený se k ní rozeběhl. Následovaly dlouhé vteřiny objímání, radosti a také první polibky. Ale to ještě není vše. Nedlouho po šťastném shledání proběhly zásnuby a teď se chystá svatba! Jeden z malých lidských příběhů moderní doby má šťastný konec.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

makmark ( 18. července 2012 02:03 )

klikněte si na youtube, nemusíte vše dostávat jako opice banán po stisku šipky PUSTIT VIDEO

peta66 ( 17. července 2012 23:15 )

Trochu podraz s "pokud se video nespustilo..." Dobře víte, že se nespustí, protože uživatel zakázal embedding, ale hlavně, že nakrmíte lidi reklamou na předraženého McDonalda... Rozhodně by bylo férové dát jen odkaz.

peta66 ( 17. července 2012 23:14 )

Trochu podraz s "pokud se video nespustilo..." Dobře víte, že se nespustí, protože uživatel zakázal embedding, ale hlavně, že nakrmíte lidi reklamou na předraženého McDonalda... Rozhodně by bylo férové dát jen odkaz.

brekekesalami ( 17. července 2012 20:51 )

to tam pak dopsali, v původním článku to nebylo... ale aspoň čtou diskuze

bernadette ( 17. července 2012 20:16 )

bla, bla, bla

Zobrazit celou diskusi