Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kam zmizela Viktorka (3,5)? Možná ji také unesli!

Zmizela tří a půl letá Viktorka! Policie prosí o pomoc při jejím vypátrání
Zmizela tří a půl letá Viktorka! Policie prosí o pomoc při jejím vypátrání  (Autor: Policie ČR)
Autor: simao, ČTK - 
14. července 2012
17:00

Unesená Michalka míří s maminkou domů do Ústí, na druhém konci republiky však policie vyhlásila nové pátrání! Tentokrát hledá Viktorku (3,5), která zmizela neznámo kam. Mohla se stát údajně také obětí únosu, jenže i tenhle případ se už od začátku jeví jako zamotaný.

Ostravští policisté vyhlásili pátrání po malé Viktorce (3,5). "Případ jsme ještě právně nekvalifikovali. Únos je ale jedna z možností," prozradila mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Kdo holčičku odvedl, to však zatím není jisté. Mohla to být i její matka (28), která je v pokročilém stádiu těhotenství. I Viktorčin otec je nezvěstný - a celostátně hledaný! Podle policie nenastoupil do výkonu trestu. "Je možné, že jsou spolu všichni tři," podotkla mluvčí. 

O Viktorku se díky soudnímu příkazu starají příbuzní, matka, která měla v minulosti problémy s drogami, jí měla vrátit v pátek po poledni. Ale to se nestalo. A Viktorčina matka se odmlčela. Momentálně jsou neznámo kde.

Kde je malá Viktorka? Ostravská policie po ní vyhlásila pátrání Kde je malá Viktorka? Ostravská policie po ní vyhlásila pátrání | Policie ČR

Holčička je štíhlá, 83 centimetrů vysoká, se světle hnědými vlásky, dlouhými až po lopatky. Na krku měla růžové perličky a na nich přívěsek s písmenem „V“. Naposledy byla oblečená do růžové mikiny, světlých kalhot a na nohou měla bílé botasky značky Nike.

"S sebou měla dětský kočárek růžové barvy, ve kterém vezla panenku," doplnila popis mluvčí. Policie také prozradila podobu matky - jde o ženu, měřící 160 centimetrů. Na sobě měla modré džíny, nátělník zelené barvy a koženkovou bundu. Na břiše i zádech má tetování.

Policie i kvůli podezření z únosu Viktorky žádá o pomoc - případní svědci ať kontaktují telefonní linku 158, či jakoukoliv policejní služebnu.

londynskypes ( 15. července 2012 07:31 )

to je osklifka

malamuti ( 15. července 2012 07:11 )

Čekal bych stejný zájem médií jako v případě romské holčičky, ale nikde krom Blesku nevidím o události ani řádku. To je ta novinářský objektivita.

marie60 ( 14. července 2012 20:36 )

Blesku, jindy jste kolikrát mezi prvními s novými zprávami ale temtokrát jste zaspali, jak nevěsta v Stražnickej dolině.

marie60 ( 14. července 2012 20:33 )

No, a až bude mít další dítě, tak jí je asi zas odeberou, protože jak je vidět, tak je to nezodpovědná nána.

e.44 ( 14. července 2012 19:49 )

Tak hlavně že je v pořádku Že Blesk zaspal a má v článku i špatné informace, to je nějak normální

Zobrazit celou diskusi