Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kmotr Dlouhý (ODS) nedorazil. A to mu Duha chtěla dát dárek...

Autor: hra, lmk - 
15. července 2012
07:07

Proti vlivu kmotra ODS Pavla Dlouhého a jeho záměrům, které prostřednictvím svých nohsledů prosazuje na Šumavě, demonstrovalo v pátek Hnutí Duha. A připravilo si pro Dlouhého dárek, o který však politik neprojevil zájem...

Aktivisté s transparenty obsadili v Hluboké nad Vltavou prostranství před restaurací Hubert, která je lobbistickými schůzkami Dlouhého pověstná. Požadovali, aby dal od Šumavy své »dlouhé« ruce pryč.

„Dlouhý dokázal vnutit premiérovi ministra průmyslu Kubu, kterého Nečas předtím odmítal. Pod ním ministerstvo dává prostor firmám, které chtějí na Šumavě těžit dřevo a vytvořit areály turistického průmyslu,“ tvrdí Martin Bursík.

Sám kníže z Hluboké, jak se Dlouhému přezdívá, zůstal věrný své taktice zbytečně se na veřejnosti neukazovat a na demonstraci nepřišel.

jafida01 ( 15. července 2012 16:40 )

To je výsměch našemu soudnictví a ukazuje to,že ten kdo platí ,je nedotknutelný

listen ( 15. července 2012 16:22 )

Bursík, JauJau Biomasa a Bláha, co? Souhlasím....

henes ( 15. července 2012 15:23 )

A další na odstřel..........takovej sliz !

autentickej ( 15. července 2012 12:47 )

Tenhle manták je ODSáckej kmotr?Pak to má v Cosa Nostře-ODS vypadat.Šéfuje tomu vyžranej svazák v tesilkách se Staňjurou s parukou.

jarypadlo ( 15. července 2012 10:51 )

Já si myslím že tam je spousta prostoru pro vybudování nejen turistických zařízení,ale i pro logistiku,aquaparky,možná by tam mohl být i autozávodnický okruh s plnou výbavou a tomu všemu přece nějaké lesy nemůžou překážet!Stejně tak i v Krkonoších,Krušných Horách a třeba i v Jizerkách.A hlavně ať to stojí miliardy a bilióóóny!ODS VPŘED!

Zobrazit celou diskusi