Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Exkluzivně: Matka koupila Michalce kočárek a vaničku!

Video se připravuje ...
Autor: Jaroslav Šimáček, jos - 
11. července 2012
13:36

VIDEO: Byla zdrcená, ale doufala, že se s dceru Michalkou, kterou jí unesli přímo z kočárku, nakonec setká. Teď se to konečně povedlo. Štastná matka Běla (20) si jede pro svou třítýdenní dceru. Koupila pro ni nový kočárek i vaničku!

Z Trmic k německému městu Koblenz je to něco kolem 580 kilometrů. Právě na ústeckém předměstí přitom matce unesli přímo z kočárku její nemluvně a do pátrání po dítěti se pustila česká i německá policie. 

Malou Michalku našli právě u německého města Koblenz. Únosce se podařilo vypátrat díky černému autu s kradenou státní poznávací značkou, ve kterém holčička nedobrovolně opustila hranice České republiky.

Drama sledovala napjatě česká, ale i německá média. Bildu se podařilo rozšifrovat i to, kdo je jedním z únosců - řidič kamionu Uwe Reiniker (50). Spolu s ním byly zatčeny však i další tři ženy. Důvod únosu zatím známý není, verzí je několik, objevily se i divoké hypotézy, že rodina a únosce byli domluveni na "obchodu".

Důležité nyní je to, že Michalka bude brzy doma a matka ji bude moci opět pochovat v náručí. Dokonce jí koupila nový kočárek a krásnou růžovou vaničku. Dědeček se zase nechal slyšet, že chystá bujaré oslavy.

Video Co uděláte, až se vám Michalka vrátí domů? - Martin Hurda
Video se připravuje ...

Video Rodina koupila Michalce nový kočárek - Martin Hurda
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

damiana ( 13. července 2012 03:16 )

Asi jste ovlivněný hlavně tím jestli jste nebo nejste cikán. Co je o nich známé - tzn. to, co se všeobecně v tomto procikánském státě říká - a co je drsná realita, se kterou se dnes a denně setkáváme, to je ale něco úplně jiného. Je to špína.

e.44 ( 12. července 2012 12:24 )

Protože jméno Michelle by mohlo ukazovat na to, že dítě bylo odnošený na objednávku a jeho geny nejsou až tak cikánský.... Jenže pak se něco zvrtlo, třeba chtěla víc peněz a dopadlo to jak to dopadlo. Analýza DNA by měla ukázat kdo je otcem a jestli ona je skutečně biologickou matkou, i když je pravděpodobnější že by si vrzla s tatíkem-objednavatele, než že by byla na umělém oplodnění spočívajícím ve vložení oplodněného vajíčka jiné ženy. Vrznout si s kýmkoli jim problémy nedělá. Na fotce u nejnovějšího článku, která jaksi záhadně zmizela, mělo jedno děcko kapku šikmý očička

3dots ( 12. července 2012 12:23 )

Jasně že koupili!!! Za pět prstů Však údajný tatíček kojence sedí za kšefty s autama

e.44 ( 12. července 2012 12:12 )

To už je vážně trapný, jak vytloukaj alibistický kecy o nakoupení nový výbavičky, jako "důkazu" lásky k ditěti, klínem stupidní lži. Prej amok Přitom se na ní nedal pozorovat ani náznak skutečného žalu. Všechno jenom hraný divadlo Amok mohla dostat jedině z toho, že kšeft nevyšel, že nebudou prachy. To je to jediný nad čím cikáni upřímně truchlej.

3dots ( 12. července 2012 12:08 )

hofi, nemáš smysl pro nadsázku? BTW,Kobylák není úplně mimo, tohle je bezva inspirace pro další přičmoudlé rodinky.

Zobrazit celou diskusi