Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nová fakta k případu unesené Michalky: Na místě byla mimina dvě!

Autor: Helena Lacinová, mokk - 
10. července 2012
05:26

Zítra to už bude týden od doby, co údajně německy hovořící muž ukradl v Ústí nad Labem-Trmicích z kočárku Běly Janové (20) její třítýdenní Michalku.

Policisté pracují na několika vyšetřovacích verzích. Jak Blesk zjistil, jednou je i možnost, že matka o únosu věděla, že při něm spolupracovala. Šéf ústecké policie Vladimír Danyluk potvrdil, že toto je jedna ze tří vyšetřovacích verzí. Blesk navíc zjistil, že únosu děvčátka přihlížela další maminka, Jitka B. (33). Ta také měla nemluvně v kočárku. Tato žena volala policii, když Janová začala křičet, že jí ukradli dítě a opakovala, že únosce nezná.

Vystoupila kilometr před svým domem

Proč křičela, že neví, kdo je únosce? Ze šoku, či jako zastírací manévr? Lidé z okolí matky se také ptají, proč byla s malým dítětem tak daleko od domova. K únosu totiž došlo uprostřed parčíku u ulice Žižkova. Kilometr vzdáleného od bydliště unesené Michalky. Tam žena vystoupila z autobusu MHD, když se vracela z nákupu z asi tři kilometry vzdáleného Globusu.

Přitom mohla jet autobusem až téměř k domovu. S sebou měla ještě navíc nejstarší dceru (3). Tuto informaci Blesku poskytl její skoro tchán Miroslav Gombár (56) a dědeček uneseného nemluvněte.

„Zabýváme se tím. Komentovat to ale nebudeme,“ odpověděl Vladimír Danyluk, vedoucí územního odboru Ústí nad Labem.

pokys89 ( 14. července 2012 07:25 )

Jasně být holka bílá, tak napíšou, že se ztratila a pak že se našla, ale tohle to rozpitvávání je šílený!!! Řekněte, koho zajímá, že jí nakoupili výbavičku?

nojasne ( 13. července 2012 23:46 )

To je pravda, když se ztratila bílá Anička, tak to ani v novinách nebylo.

furtspecham ( 10. července 2012 09:50 )

Chtěl bych vidět tu fakturu od policie, kterou ji vystaví. Říkala, že dá všechno, tak ať zaplatí! Proč to máme platit my?

karolinag ( 10. července 2012 09:21 )

souhlasim, po normalnim bilym cloveku by takhle nepatrali.... kam ten svet speje.... herci to jsou ale dobri

decathlonova-matka ( 10. července 2012 08:57 )

houby sebevražda,prý mu to udělali jeho psi a nůž zahrabali

Zobrazit celou diskusi