Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodinná tragédie: V rybníku našli těla holčičky (†4) a jejího otce (†54)

Autor: ČTK, ljš - 
8. července 2012
17:29

Nešťastná náhoda, nebo násilný čin stojí v pozadí obrovské rodinné tragédie. V pražském rybníce Šeberák našli záchranáři během několika hodin dvě mrtvá těla. Později se ukázalo, že se jedná o otce a jeho čtyřletou dcerou.

"Z pražského rybníku Šeberák dnes ráno hasiči a policisté vylovili tělo čtyřleté dívky a odpoledne ve vodě našli mrtvolu jejího čtyřiapadesátiletého otce," řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Kriminalisté okolnosti úmrtí prošetřují, byla nařízena pitva.

Policii už ráno upozornil kolemjedoucí řidič na to, že na hladině plave tělo. Policisté následně zjistili, že jde o mrtvolu čtyřleté dívky. Odpoledne pak hasiči vylovili z vody další tělo. Policisté nejprve informace o věku ani pohlaví druhého mrtvého člověka neuvedli, nyní oznámili, že šlo o otce dívky.

Zatím není jasné, jestli oba zemřeli vlivem například otcovy zdravotní indispozice, nebo se jednalo o násilnou smrt. Vše ukáže až soudní pitva.

Podle televize Nova se matka holčičky zhroutila a je v péči psychologů.

naidka ( 9. července 2012 08:31 )

U nového článku nedali diskuzi. Co to znamená?

zelena.karkulka ( 9. července 2012 00:24 )

měl mít na tu malou rukávky nebo kruh nafukovací,zvlášť v rybníku,kde neví,kam dosáhne a kam už ne

samiraaaaa ( 8. července 2012 23:38 )

DRSNĚ ŘEČENO, ALE JE TO TAK. I JÁ SI MYSLÍM, ŽE V 50 LETECH PLODIT DĚTI NENÍ ROZUMNÉ A ZODPOVĚDNÉ, TAKTÉŽ PLATÍ PRO MAMINKY ČTYŘICÁTNICE, TO UŽ JE VĚK KDY MÁ MÍT RODIČ DĚTI UŽ POMALU DOSPĚLÉ A TO PÍŠU Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI, ŽE MÍT DÍTĚ DÉLE NENÍ TO PRAVÉ OŘECHOVÉ.....

jeduvka ( 8. července 2012 23:28 )

tak treba byli rozvedeni a on si ji pujcil na vikend...a stalo se toto hrozne nestesti...

kdoasi ( 8. července 2012 22:38 )

Oprava: nejpravděpodobnější...

Zobrazit celou diskusi